Dvojica igrača Dinama potpisala za Hajduk

transferi, HNK Hajduk
"Presretan sam što sam potpisao za Hajduk, instituciju za koju se zna što predstavlja u Hrvatskoj i šire. Vjerujem da ću se što prije uklopiti u momčad, iz reprezentacije poznajem dosta Hajdukovih mladih igrača tako da sam siguran kako ćemo se odlično razumijeti. Dat ću sve od sebe da se dokažem treneru i njegovim suradnicima te da svojim radom i zalaganjem opravdam njihovo povjerenje", kazao je Špikić , 19-godišnji krilni napadač i redovni U-19 reprezentativac, koji je nogometnu karijeru započeo u NK Kurilovec, ali je brzo je prešao u redove Dinama te prošle sezone nastupao je za Dinamo II.
Jurica Pršir 18-godišnji, navode Bijeli, je veznjak koji je svoje prve nogometne korake započeo u NK Zagreb odakle je s 13 godina prešao u redove Dinama gdje je također prošao sve selekcije do juniora. Pršir je bio redoviti član svih mladih reprezentacija Hrvatske, a trenutno nastupa za U-19 reprezentaciju čiji je kapetan.

"Drago mi je što sam došao u Hajduk, klub s velikom tradicijom i odličnim navijačima tako da jedva čekam svoj prvi nastup na poljudskom stadionu. Ovdje su me svi sjajno dočekali, prvi dojmovi su više nego dobri i na meni je sada da se maksimalno fokusiram na klupske i svoje ciljeve. Uvjeren sam da je ovo odlična sredina za daljnji razvitak, zahvaljujem se svima na povjerenju i nadam se da ću svojim igrama dokazati kako sam ga zaslužio", poručio je Pršir.

HNK Hajduk