Dvojac Šulenta-Martinović najzaslužniji za renesansu Zrinjskog

Davor Martinović, Danko Šulenta, HŠK Zrinjski, Davor Martinović, Danko Šulenta, HŠK Zrinjski, Danko Šulenta, HŠK Zrinjski, Stadion HŠK Zrinjski, Danko Šulenta, Davor Martinović, Branko Karačić, Stadion HŠK Zrinjski, Danko Šulenta, Danko Šulenta, HŠK Zrinjski

HŠK Zrinjski se nalazi na diobi odličnog trećeg mjesta, za samo dva boda zaostatka iza Željezničara koji je na trenutni lider na ljestvici. Sukladno tome, Plemići spadaju u uži vrh kandidata za naslov, a tu titulu navijači Zrinjskog već dugo čekaju.

Zadnja titula u Mostaru slavila se u sezoni 2008/2009, a od tada igra i plasman Zrinjskog najviše sliči na onu narodnu toplo-hladno. Ove sezone Zrinjski je konačno zreo za vrati tutulu u svoje vitrine, a za to je sasvim sigurno najzaslužniji dvojac dopredsjednika Šulenta-Martinović.

Naravno da su za igru i rezultate zaslužni trener i nogometaši, ali spomenuti dvojac im je osigurao sve da ne moraju misliti ni na što, nego na igru i rezultat. Povrh toga odradili su dosta i na promociji kluba, te skupa sa ljudima iz Udruge prijatelja približili klub malim občnim navijačima kojima su vrata Zrinjskog uvijek otvorena.

Zrinjski do kraja ovog ciklusa ima odigrati još jednu utakmicu u Travniku. Ukoliko Plemići tu utakmicu pobijede, u što navijači ne sumnjaju na proljeće bi mogli vrlo lako gledati šampionski Zrinjski. Nema sumnje da će čelnici kluba znati odgovoriti na ove ambicije, te da će Zrinjski u završni, proljetni dio sezone ući još jači i moćniji nego što je bio u prvom dijelu.

HERCEGOVINA.info