Društvo prijatelja Hajduka Köln 14.11. u Mülheimu

HNK Hajduk, Društvo prijatelja Hajduka , Köln
Posljednji sastanak Društva prijatelja Hajduka Köln u 2016. godini održat će se u Mülheim an der Ruhr. Time se završava 'turneja' gradovima Nordrhein-Westfalen, nakon sastanaka u Kölnu, Velbertu, Duisburgu, Düsseldorfu, Sassenbergu i Dortmundu.

'14.11.2016. s početkom u 19:50 u ugostiteljskom objektu 'Medici, Löhberg 2/Ecke Leineweberstrasse, održavamo sastanak koji je, usuđujemo se reći, najvažniji do sada. Kao što znamo, u tijeku je prva akcija udruge Naš Hajduk pod nazivom ILI JESMO ILI NISMO koja traje od 16.10. do 30.11.2016. Akcija je bazirana na donacijama članova i ljubitelja bile boje kako bi se prikupio što veći iznos koji je potreban za otkup dionica tvrtke Tommy koja je 24,53% udjela u HNK HAJDUK SPLIT prenijela na udrugu Naš Hajduk ( vrijednost dionoca iznosi nešto manje od 5 Mil. €). Dobili smo dakle priliku, preuzeti voljeni klub i zauvijek ga lišiti opasnosti od utjecaja politike, raznih lažnih dobročinitelja i uhljeba koji ne žive za klub nego od kluba. Isto tako, imamo mogućnost našoj djeci i unucima ostaviti nešto veliko u nasljedstvo, pišemo jednu od najljepših stranica u novijoj klupskoj povijesti, stoga se nadamo kako će što više naših članova prisustvovati sastanku i podržati projekt narodnog kluba', javljaju nam iz DPH Köln.

Članovima koji neće biti u mogućnosti prisustvovati sastanku bit će organiziran izravan prijenos na Facebook stranici DPH Köln.

Osim radnog dijela sastanka, posjetitelji će se moći učlaniti u Hajduk. Za glazbeni dio zaduženi su Bruno Baković i Tomislav Pavlović. Najavljen je i gost iznenađenja, bivši igrač Hajduka, koji je bio član velike generacije i odigrao jednu od najvećih utakmica u klupskoj povijesti - finale Kupa Jugoslavije Crvena Zvezda-Hajduk 1991. godine u Beogradu u kojoj je Hajduk osvojio posljednji trofej u bivšoj državi.

DPH Köln trenutno broji 355 članova s plaćenom članarinom, a njihov broj svakog tjedna raste.

Croexpress.eu