Dreyer: "Kobenhavn dugo prati Lendrića"

Ivan Lendrić, HŠK Zrinjski, Hrvatska, Ivan Lendrić, HŠK Zrinjski, Ivan Lendrić, Hajduk, prijelazni rok
Financijska situacija splitskog velikana sugerira da će tijekom siječnja biti dosta izlaznih transfera iz kluba, a osim što se nešto veće zarade priželjkuju na Vukušiću, Tomasovu, mlađem Sharbiniju, Maloči i(li) još ponekom nositelju igre, moguće je i da netko tko nije dobivao toliko prilika donese koju stotinu tisuća eura u blagajnu Hajduka.

Riječ je o mladom napadaču Ivanu Lendriću, igraču koji je već duže vrijeme na meti brojnih europskih klubova, između kojih je i nekolicina danskih. Prije svega vrijedi spomenuti lidera danskog prvenstva Kobenhavn, koji je, po svemu sudeći, spreman platiti 600 tisuća eura odštete Hajduku za 20-godišnjaka.

"Kobenhavn već dugo prati Lendrića jer je igrač s velikim potencijalom, tip napadača za kojeg vjeruju da bi se brzo uklopio u sustav igre. U Kobenhavnu znaju da je na posudbi u Zrinjskom gdje se kalio i jedan Luka Modrić bio najbolji strijelac Bosne i Hercegovine sa 16 pogodaka", otkrio je igračev zastupnik Jan Dreyer, kako prenosi danski portal bold.dk.

Izgleda da spomenuta ponuda neće zadovoljiti čelnike kluba s Poljuda, a iz sljedećih Dreyerovih riječi može se iščitati stav mladog nogometaša: "Za njega bi najbolje bilo da karijeru nastavi u Skandinaviji što bi mu bio korak više u karijeri. U Kobenhavnu bi mu bilo odlično, uz moguće nastupanje u Ligi prvaka bio bi mu to i veliki izazov te vjerujem vrlo zanimljiva opcija."

Lovro Štrbinić

hrsport.net