Drama u Slavoniji: gostujući fizioterapeut brzom reakcijom spasio mladom vrataru život

nogomet, drama
Naime na samom početku susreta, već u 6. minuti mladi vratar Mladosti Josip Raguž nastradao je u nesretno nespretnom sudaru sa suigračem i ostao nepomično ležati na terenu - javlja Sportalo.hr.

Sjajna je bila reakcija i domaćih i gostujućih igrača koji su odmah priskočili u pomoć, a već nakon 15ak sekundi na mjestu događaja bio je i Fizio gostiju iz Čepina Vinko Božić koji je stručno preuzeo brigu o Josipu, kako kažu svjedoci doslovno mu je spasio život, no Vinko se s tim ne bi složio..

- Ne bih ja to baš tako rekao, nije to bilo baš tako strašno kako se u prvi mah činilo. Igrači obje momčadi su odmah priskočili, automatski su krenuli vaditi jezik Josipu iako je u medicini malo drugačija praksa.

- Josip je ostao bez svijesti nekoliko trenutaka, nakon što se osvjestio nije bio pribran, odgovarao je na pitanja, ali smo svakako morali pozvati hitnu pomoć koja je nakon 20ak minuta stigla iz Vinkovaca i odvezla ga na daljnju obradu.

- Kada se obave sve pretrage znat ćemo više detalja, ne bih htio ništa nagađati. U svakom slučaju u svoje osobno i ime NK Čepina Josipu želimo što brži oporavak i povratak na teren - rekao je junak dana, Vinko Božić za Sportalo.hr.