Drago Gabrić dobio dozovole za registraciju, igra protiv Varaždina

drago gabrić, drago gabrić, Hajduk, drago gabrić, Hajduk
Od srijede će Gabrić biti registriran i konkurirati za utakmicu protiv Varaždina.

A može li se vjerovati onomu što se vidi na treningu, ali i treneru Krasimiru Balakovu, koji je Gabrića već jednom najavio, Drago će debitirati u dvoboju protiv Varaždina sljedeći tjedan.

- Sretan sam i zadovoljan što je to napokon skinuto s dnevnog reda. Jedva čekam svoj prvi nastup, a trener Balakov odlučit će kada će to biti - rekao je Gabrić.

U međuvremenu je u Poljudu veliko zadovoljstvo zbog onoga što momčad pruža na travnjaku. Hajduk je trenutačno u ugodnoj fazi, a briljiraju Ante Vukušić, koji je postao noćna mora za protivničke obrane, Anas Sharbini i Marin Tomasov.

Trlja ruke i predsjednik Hrvoje Maleš, osjeća se miris toliko potrebnih milijuna. Tomasov i Subašić uskoro bi trebali potpisati nove ugovore, njih su dvojica, kao i Vukušić i Sharbini mlađi, stalno u izlogu.

Vukušić je prvo ime za prodaju, njegova cijena opet se diže, zaista bi bilo veliko iznenađenje da i nakon zime ostane u Poljudu.

Inače, za obavijest brojnima koji su nam postavljali pitanje kako se može dogoditi da član uprave Pavle Cicarelli radi bez diplome visoke škole, stigla je nostrifikacija njegove diplome.

- Postupak nostrifikacije diplome završen je 22. rujna 2011. godine te je članu uprave Pavlu Cicarelliju s 22. rujnom ove godine priznata visokoškolska inozemna akademska titula Master of Business Administration (MBA) stečena na Golden Gate Universityju u San Franciscu - izvijestila je uime Hajduka glasnogovornica uprave Laura Visković.

Čestitamo Cicarelliju, sad može mirno raditi i od njega očekujemo pun doprinos u Hajdukovim marketinškim akcijama.

izvor: dalje.com