FOTO  Dragan Perić: Uz pomoć navijača do nove pobjede

Dragan Perić: Sigurno da je najteže igrati utakmice, u kojima su nam već gotovo svi upisali bodove. Odmah poslije utakmica sa Sarajevom, ja sam skrenuo pozornost igračima da utakmica neće biti laka, jer je Radnik u posljednjim utakmica pokazao da ima kvalitetu. Dat ćemo svoj maksimum, te uz pomoć naših navijača nadam se doći do nove pobjede.

Nakon utakmice s Radnikom idemo u mjesto Strizivojna, gdje ćemo uveličati proslavu 85. godišnjice NK Šokadije. Tamo ćemo se družiti sa ljudima iz Hercegovine, kako bi promovirali ime Zrinjskog", istaknuo je Perić.

Prije utakmice Zrinjski - Radnik odigrat će se prijateljska utakmica veterana HŠK Zrinjskog i NK Croatia Zmijavci. Spomen je to na 20 godina od prve službene utakmice HŠK Zrinjskog nakon obnove rada kluba koja se igrala 30.09.1992. u Imotskom između istih momčadi.

„Udruga prijatelja sportske obitelji Zrinjskog zajedno s Upravom Zrinjskog je odlučila organizirati proslavu 20. obljetnice obnavljanja kluba i najbolji način za to je odigrati utakmicu sa ekipom s kojom je Zrinjski tada igrao. Nastupiti će svi igrači koji su tada igrali za Zrinjski, osim možda jednog, dvojice... U slijedećem razdoblju nastojati ćemo zajedno s Upravom što više veteranskih utakmica organizirati", rekao je Silvio Bubalo.

Mario Ivanković: Čudan je osjećaj da je prošlo 20 godina od prve utakmice Zrinjskog. Kad vratiš film unazad, mislim da smo napravili dobru stvar što se tiče našeg kluba i postavili jedne jake temelje, imali dobrih rezultata i titula, te bili pobjednici Kupa. U ovih 20 godina napravili smo da je Zrinjski jedan veliki brend i nadam se da će idućih 20 godina biti još bolji i da ćemo postati još jači. Iskoristio bi ovu priliku da novoj Upravi čestitam na potezima koje radi, vidi se da se nešto pozitivno događa, da ima puno pomaka, što se odrazilo na prvu ekipu koja igra super iz utakmice u utakmicu. Njima čestitam i želim da u slijedećim utakmicama nastave s dobrim rezultatima. Mislim da je Zrinjski stao na jedne dobre noge i da će svake godine biti sve bolje i bolje.

Nakon konferencije za novinare predsjednik HŠK Zrinjski Mostar uručio je mali znak pažnje gospodinu Ivanu Juriću kao zahvalu za donaciju Omladinskoj školi nogometa.

hercegovina.info