FOTO  Dragan Perić: Pobjedom protiv Borca potvrditi bodove iz Travnika

Nazočnim novinaraima su se obratili Igor Melher, vratar HŠK Zrinjski i Dragan Perić, šef stružnog stožera ovog kluba.

Dobar rezultat Plemića u Travniku sigurno je podigao samopouzdanje momčadi koja bi tek protiv Borca trebala potvrditi bodove sa gostujućeg terena.

Borac je jedan kvalitetan protivnik kojeg mi maksimalno respektiramo i poštujemo. Oni su pokazali zadnjih godina da su na jednom visokom  nivou po igrama i kvaliteti. Sa druge strane mi vjerujemo u sebe i nadam se da ćemo obradovati naše navijače uz maksimalno zalaganje igrača na terenu. Sastav je manje više poznat za ovu utakmicu stim da su moguće neke manje taktičke izmjene. Ovom prilikom želim se zahvaliti navijačima koju su nam dali maksimalnu podršku u Trebinju i Travniku. Navijanje protiv Širokog Brijega je bilo nešto posebno i što nam treba svaku utakmicu. Ovom prigodom bih pozvao sve navijače za sutrašnju utakmicu. Naša želja, zalaganje i borbenost na terenu neće izostati i želimo vratiti Zrinjski tamo gdje mu je i mjesto u vrh nogometne Premijer lige BIH. Raduje nas činjenica da nema ozljeđenih igrača što je sigurno odraz jednog dobrog rada cijelog stručnog stožera sa igračima u pripremnom periodu, kazao je Draga Perić. Zrinjski je u prve tri utakmice primio samo jedan gol, dok je postigao dva. Perić je zadovoljan igrom odbrane koja je temelj dobrog rezultata. Brine ga više napad koji je protiv Travnika dosta promašivao iz izgledih pozicija. Protiv Borca svaki promašaj nas  može skupo koštati, stoga smo ovaj tjedan više radili na realizaciji, ističe Perić.

>>Za vikend na rasporedu utakmice 4. kola nogometne BH Telecom Premijer lige BIH

Trebamo biti zadovoljni sa šest bodova iz prve tri utakmice. Dolazi nam Borac koji ima dva poraza u posljednje dvije utakmice i sigurno da će u Mostaru tražiti bodove. Respektiramo Borca i očekujemo tešku utakmicu. Ipak igramo na domaćem terenu, vjerujemo u sebe i nadamo se dobrom rezultatu, kazao je Igor Melher.

Utakmica između Zrinjskog i Borca igra se u nedjelju sa početkom u 20.00 sati.