Dragan Perić: Osjećam se spremnim za preuzimanje prve momčadi

Istina, na sjednici Upravnog odbora održanoj u utorak odlučeno je da će trenersko mjesto biti ponuđeno aktualnom voditelju Škole nogometa mostarskog kluba i treneru koji je vodio plemiće u posljednja tri kola protekle sezone, ali taj razgovor još nije obavljen niti je Periću isti najavljen, barem ne do našeg jučerašnjeg razgovora s bivšim asistentom Franje Džidića, Blaža Sliškovića, Dragana Jovića i Marijana Bloudeka.

„Ne, nikakav korektan razgovor još uvijek nije obavljen niti je isti najavljen“, izjavio je Perić, kojeg smo dobili upravo pod Bijelim Brijegom.

„Moj stav odavno je poznat. Osjećam se spremnim za preuzimanje prve momčadi, jer smatram da imam dovoljno iskustva i znanja za taj izazov. Hoću li biti novi trener, jasno, odluku će donijeti ljudi koji vode klub, ali tek nakon eventualnog razgovora u kojem bi čelnicima kluba iznio svoju viziju i uvjete. Pod uvjetima ne mislim na financijsku stranu ugovora, nego njegovo trajanje, jer bih inzistirao na minimalno dvogodišnjem ugovoru, kao i slobodi u izboru svojih asistenata“.

Dnevni list