Dragan Perić: Kvalitetnija smo ekipa od Rudara

Momčad Dragana Perića jedina je sa maksimalnim učinkom na domaćem travnjakom u dosadašnjem tijeku prvenstva, pa stoga ne iznenađuje optimizam uoči nedjeljnog ogleda.

„Mi smo favoriti u ovom susretu, kvalitetnija smo ekipa i vjerujem da ćemo ostvariti pobjedu. Ova publika je zaslužila da počnemo davati i malo više golova, te u tom kontekstu mislim da ćemo odigrati jednu dobru utakmicu i polučiti dobar rezultat", kazao je trener Zrinjskog Dragan Perić.

Prijedorčani dobre partije pružaju na gostovanjima, slavili su na gostovanju u Vrapčićima, osvojili bod kod Olimpica, dok su od Željezničara poraženi u posljednjim trenucima susreta.

„Gledao sam posljednju utakmicu sa Slavijom, gdje su poraženi 1:0. Oni preskaču sredinu terena, pokušavaju nešto napraviti dugim loptama, a tako su igrali i protiv nas u Kupu. Mi smo skoro cijelu utakmicu držali pod svojom kontrolom i na kraju poentirali, te zasluženo prošli dalje. U susretu protiv Veleža izašli su dosta visoko, i ako tako budu igrali protiv nas biti će nam puno lakše. Ja, ipak pretpostavljam da će se oni zatvoriti i priliku čekati iz kontri i polukontri", mišljenja je Perić.

Zbog upotrebe pirotehničkih sredstava navijača u susretima sa Čelikom i Sarajevom, Zrinjski je kažnjen 1500, odnosno 1000 KM.

„Zahvalio bih se svima navijačima koji nas prate i pružaju nam maksimalnu potporu. Još jednom ih pozivam da ne pale baklje, jer sada moramo platiti kaznu od 2500 KM, a te novce smo mogli usmjeriti u drugom smjeru na obostrano zadovoljstvo", istaknuo je Perić.

U susretu sa Rudarom šef stručnog stožera neće moći računati na ozlijeđene Lisicu, Markića i Krištu, te na Žuržinova koji je sakupio tri žuta kartona. Utakmica Zrinjski - Rudar Prijedor igra se u nedjelju u 16:30 sati.