FOTO  Dragan Grivić – jedan od najvećih talenata Crnogorskog nogometa

Počeo je trenirati u Grbalj sa 7 godina gdje su treneri prepoznali njegov veliki talenat i priključivali ga da igra sa starijim selekcijama:

- Da, počeo sam da treniram sa 7 godina u OFK Grbalj. Iz godine u godinu sam sve više napredovao i išao prema svom cilju - da uspijem u nogometu. Za kadete sam debitirao još kao stariji pionir. Ovu sezonu iako sam kadet najviše sam nastupao za omladince Grblja, ali sam i debitirao za prvi tim.

Možeš li nam izdvojiti nekog trenera koji je najzaslužniji za tvoj napredak?

- Teško da mogu nekoga izdvojiti, jer su svi treneri podjednako zaslužni za moj razvoj. Ipak najveće zasluge idu treneru Milojku kod kojeg sam proveo šest godina, ali isto tako moram spomenuti još i trenere Marića, Ščepanovića, Donkovića kao i sadašnjeg trenera prvog tima Nedović koji me je priključio treninzima s prvim timom.

Kadeti su završili na 10. Mjestu, omladinci su bili do par kola prije kraja u borbi za titulu, a prvim tim je izborio plasman u Europu iako je neće igrati. Kako si ti zadovoljan rezultatima svoje ekipe?

- Rezultatima kadeta sigurno da nismo previše zadovoljni, ali je opravdano jer imamo jednu od najmlađih ekipa jedino kad se mi stariji kadeti priključimo ekipi dolazili su i puno bolji rezultati . Smatram da će ova generacija kadeta sljedeće sezone imati puno bolje rezultate. Sa omladincima bili smo zadovoljni do pet kola prije kraja kada smo jurili titulu, ali nažalost nismo uspjeli da izguramo sve jer je par igrača bilo priključeno prvom timu i osjetilo se na rezultatima. Sa rezultatima prvog tima smo jako zadovoljni jer prije početka sezone svi su nam predviđali borbu sa ostanak u ligi, mi smo demantirali i probili se do 4. pozicije u prvenstvu i plasmana u Europu, ali nažalost nismo dobili licencu za nastup u Europi.

Tvoje igre u kadetima i omladincima bile su odlične, pogotovo u utakmicama kadeta gdje si skupio 10 nastupa i postigao 13 golova uz puno asistencija. Za omladince si zabilježio 6 golova. Te odlične igre osigurale su ti i poziv u omladinsku reprezentaciju Crne Gore. Jesi li ti zadovoljan svojim igrama?

- Ove sezone sa svojim igrama sam veoma zadovoljan. Isplatio se veliki rad i trud na treninzima, ali nadam se da ću iz sezone u sezonu još više napredovat i pružat još dobrih igara.

Nakon odličnih igara u mlađim kategorijama uslijedio je i debi za prvi tim Grblja. U utakmici protiv Zete igrao si posljednih pola sata. Kakav je bio osjećaj nastupiti za prvi tim?

- Debi za prvi tim ostat će mi u sjećanju cijeli život. Bilo je lijepo, ali postojala je i mala trema. Ponosan sam što sam debitirao za prvi tim što mi je bila jedna od najvećih želja.

Kažeš da ti je jedna od želja bila da debitiraš za prvi tim. Sad kad si to ispunio kakve su ambicije za dalje?

- Ambicije su mi trenutno sve vezane za Grbalj. Pokušat ću svojim igrama i radom da izborim što veću minutažu za prvi tim Grblja, te da s reprezentacijom izborimo elitnu rundu kvalifikacija.

Tko ti je najveća podrška u sportu i životu?

- U nogometu najveću potporu mi predstavlja otac koji je bivši nogometaš i razumije se u sve to i daje mi često korisne savjete. Još veliku podršku mi predstavlja moja obitelj, ali i drugovi s kojima provodim slobodno vrijeme.

Mogu li omladinci Grblja iduće sezone pokušati ponovo napasti titulu prvaka?

- Da, želimo da iduće sezone s omladinskom ekipom Grbalj pokušamo da ponovimo rezultat od ove sezone, ali ovaj put da odemo do kraja.