Dosad prodano već 28.000 ulaznica, najavljena je spektakularna koreografija!

S ozbirom da su na stadionu od ove sezone instalirani brojači, na jednu ulaznicu moći će ući samo jedan gledatelj, nema više švercanja.

Naime, nakon što se karta očita ona više ne vrijedi. Kako bi to moglo usporiti ulazak, HNS upozorava navijače da ranije dođu na stadion, u protivnom nije isključeno da će “zapeti” u gužvi. Maksimirska vrata otvaraju se dva sata prije početka susreta, u 18.30.

Inače, prvi put na domaćoj utakmici Hrvatske organizirana je Fan zona. Nalazit će se od spomenika bacaču diska pa do stadiona, uz Maksimirsku ulicu. Od 17 sati u njoj će biti bogata ugostiteljska ponuda, kao i razne nagradne igre, natjecanje u nogometu, mjerenje jačine udarca i slično.

Navijačka skupina Uvijek vjerni priprema koreografiju kakva u nas nije viđena. Na sjevernoj tribini pojavit će se 12 hrvatskih zastava, u čast vatrogascima s Kornata. One simboliziraju jedanaestoricu reprezentativaca i izbornika. Za istočnu tribinu je najavljen najveći dosad dres naše nogometne nacionalne vrste.

I nebo bi se trebalo smilovati. Dosadna kiša koja cijelo jutro pere zagrebačke ulice poslijepodne bi, tvrde u Državnom hidrometeorološkom zavodu, trebala prestati. Za vrijeme utakmice očekuje se suho vrijeme. Ali i hladno, dobro se obucite, bit će tek oko desetak 'celizjevaca'...

izvor: jutarnji list