Domagoj Vida seli u Englesku?

Domagoj Vida, Domagoj Vida, Dejan Lovren, svađa, Domagoj Vida, bešiktaš, nogometni transferi, Domagoj Vida, Domagoj Vida, transfer
Je li Domagoj Vida spreman za novi transfer? Je ako pitate turske medije koji danas donose vrlo zanimljivu nogometnu vijest!

Hrvatski reprezentativac trenutno igra u Bešiktašu gdje se nalazi od siječnja ove godine. Ovaj turski gigant bio je prvak Turske u sezonama 2016/17. te 2017/18. No, prošle sezone završili su na slabom četvrtom mjestu. Trebalo im je samo dva boda da dohvate kvalifikacije za Ligu prvaka, a pet bodova je nedostajalo za prvo mjesto.

Bešiktaš je ipak dobro odradio Ligu prvaka, osvojeno je prvo mjesto u skupini sa Portom, Leipzigom i Monacom. Ali, u osmini finala naletjeli su na Bayern Munchen koji ih je praktički uništio.

Nažalost po navijače Bešiktaša, stvari su još gore ove sezone. Turci nisu mogli proći skupinu Europske lige, a za protivnike su imali Genk, Malmo i Sarpsborg. Na prvi pogled zaista prolazna skupina, ali završili su na trećem mjestu. Situacija u prvenstvu je još gora. Nakon 17 odigranih utakmica nalaze se na katastrofalnom 7. mjestu. Zanimljivo kako među prvih pet klubova nema ni Bešiktaš, Galatasaray, pa čak ni Fenerbahčea koji se nalazi na predzadnjem mjestu!

Dodatni problemi su financijske prirode, pa se tako klub nalazi u velikoj krizi. Dokaz tome je raskid ugovora sa Pepeom koji je nakon toga isplatio plaće radnicima u klubu. A sada bi trebali dodatno zaraditi i na Vidi kojeg su doveli besplatno.

Turski Fotomac donosi vijest da je Vida na radaru Fulhama, trenutno posljednjeplasiranog kluba Premierlige. Claudio Ranieri, menadžer Fulhama, ima ogromnih problema s obranom koja je u 18 kola primila čak 42 pogotka.

Vida je navodno Ranieru prvi izbor za siječanjski prijelazni rok i Englezi su za njega spremni Bešiktašu platiti oko 15 milijuna eura.