FOTO  Domagoj Matić najbolji strijelac Mini futsal lige U7

DFA liga

Bolju igru pružili su mali nogometaši iz Stoca te su slavili pobjedu od 4:2. Ovom pobjedom ekipa UniSport Stolac zauzela je drugo mjesto iza prvoplasirane ekipe HŠK Zrinjski.

Strijelci za UniSport Stolac su bili, Domagoj Matić 3 gola i Luka Bošković 1 gol, dok su za ekipu Međugorja strijelci bili Josip Ostojić i Andrija Šego.

Odličan trener UniSport Stolac, Goran Bošković sigurno da je zajedno sa svojim igračima zadovoljan postignutim rezultatom u sezoni koja je iza momčadi iz Stoca. Momčad UniSport Stoca (2009. godište), zauzela je drugo mjesto u Mini futsal ligi, a također na istom mjesto našla se ova ekipa nakon DFA lige.

Ekipa UniSport Stolac ima i najboljeg strijelca Domagoja Matića koji je nakon postignuta tri pogotka u susretu protiv Međugorja preskočio Josipa Buhovca iz Zrinjskog. 

Lista strijelaca:
U/7

18 Matić Domagoj (Unisport)
16 Buhovac Josip (Zrinjski)
8 Krešić Roko (Zrinjski)
7 Lovrić Luka (Zrinjski)
7 Marić Fran (International)
6 Lojo Mirza (International)
6 Bošković Luka (Stolac)
5 Primorac Emanuel (International)
5 Čilić Hrvoje (Međugorje)
3 Pintul Isak, Bećirović Adin, Brajković Deo (Mas)
3 Pehar Borna (Međugorje)
3 Marić Božan (Unisport)
2 Puce Amar, Gutošić Bakir (Mas)
2 Bebek Antonio (Međugorje)
2 Ostojić Josip (Međugorje) 
1 Sivrić Nikola, Smoljan Lovro, Andrija Šego, Vidović Marko (Međugorje), Pajić Emir, Memić Asad, Puzić Faris (Mas), Škrobo Lovro, Džidić David, Ahmedovski Vito (Zrinjski), Mutilović Emil (International), Perić Josip, Raguž Nikola (Unisport).

HERCEGOVINA.info