Direktan prijenos Hrvatska-Ukrajina

futsal hrvatska
...Futsal EURO koje se iduće godine igra u Sloveniji. Odlučujući susret naše futsal reprezentacije biti će večeras od 18.00 sati kada u Kijevu igramo sa domaćinom skupine, Ukrajinom. Hrvatskoj je u tom susretu dovoljan i nerješen rezultat kako bi ostvarila plasman na EURO. U slučaju poraza od Ukrajinaca, naša reprezentacija izborila bi drugo mjesto i priliku da kroz dodatne kvalifikacije ode na EURO.

U prvom susretu naša reprezentacija je pobjedila Crnu Goru rezultatom 4:0. Pogotke za našu reprezetaciju postigli su Jakov Grcić (7′), Josip Suton (22′), Tihomir Novak (24′) i Dario Marinović (31′). Hrvatska reprzentacija je dominirala tijekom cijelog susreta i zasluženo slavila.

U drugom susretu skupine Hrvatska je deklasirala Belgiju rezultatom 6:1. Dvostruki strijelac za mini vatrene bio je Dario Marinović (13′, 25′), dok su po jedan pogodak postigli Josip Suton (5′), Tihomir Novak (11′), Jakov Grcić (16′) i Vedran Matošević (37′). Jedini pogotak za Belgiju postigao je Ibrahim Adnane (20′)

Direktan prijenos na: