Dino Vrdoljak: Nadam se da ću zaigrati za prvu momčad Širokog Brijega

NK Široki Brijeg, Dino Vrdoljak

Svoju karijeru započeo je u HNK Grude da bi sa 14 godina prešao u pionire Širokog Brijega. Trenutno nastupa za juniore Širokog Brijega koji se nalaze na 4.poziciji u prvenstvu.

Trenutno ste na 4. poziciji u prvenstvu. S obizirom na brojne probleme sa izostancima nekih igrača jesi li zadovoljan rezultatima u protekloj polusezoni i kakve su ambicije u nastavku?

- Pripreme smo odradili jako dobro. Treninzi su bili dosta jaki i naporni, treneri su zadovoljni radom cijele ekipe. Što se tiče rezultata mogli su biti i bolji , ali sve u svemu nije loše. U nastavku su nam ambicije su da budemo bolje plasirani u odnosu na kraju prve polusezone.

Svojim igrama zaslužio si poziv u kamp reprezentacije, kako su protekle pripreme u Čitluku?

- Pripreme u kampu reprezentacije bile su odlične. Stručni stožer na čelu sa izbornikom Karačićem radi dobar posao. Zadovoljan sam svojom igrom , a nadam se ako dobijem priliku da ću se odužiti izborniku na ukazanom povjerenju.

Juniorsku reprezentaciju očekuje teška kvalifikacijska grupa, da li mogu proći u elitni krug?

- U skupini smo sa Francuskom, domaćinom Makedonijom i Lihtenštajnom. Iako su Francuzi veliki favoriti, nadam se da ćemo pokazati dobru igru i da ćemo uspjeti izboriti elitni krug kvalifikacija.

Trenutno si član juniorske selekcije Širokog Brijega. Kakve su ti ambicije za budućnost i tko ti predstavlja potporu u svemu tome?

- Nadam se da ću nastaviti s dobrim igrama u klubu, te da ću biti dio juniorske reprezentacije, a kasnije da ću se svojim radom i trudom izboriti za prvu momčad Širokog Brijega. Što se tiče potpore najveća potpora u svemu su mi moji roditelji, brat i prijatelji.

HERCEGOVINA.info