Dinamo želi ljubušaka Gordana Bunozu

Dinamo, gordan bunoza, gordan bunoza, Safet Sušić, izjava, Poljska

Bunoza je 22-godišnji član mlade BiH reprezentacije, a kuca i na vrata seniora. Sa 17 godina otišao je iz Ljubuškog u Sloveniju gdje je igrao za Dravu, a nakon toga je prešao u Hrvatski dragovoljac. Za njega se zanimalo nekoliko europskih klubova, a želi ga i Dinamo. Evo što je o svemu rekao trener Karlovca Igor Pamić.

"Meni je to drago čuti, kako mi ne bi bilo drago. Čovjek je do prije godinu dana igrao u drugoj ligi i jedva sam ga nagovorio da dođe ovamo. Napravio je ogroman napredak. Drago mi je kao treneru i zbog njega, da naše igrače traže takvi klubovi", rekao je trener Karlovca i potvrdio da se radi na transferu: "To prepuštam Upravi kluba. Mislim da tu nešto ima. Za nekoliko dana će se saznati koliko je to daleko otišlo."

Karlovac ove sezone igra odlično, a u četvrtak protiv Dinama u Maksimiru može izboriti Europu. No, sljedeće sezone će morati bez Zvonka Pamića koji je otišao u Bayer, a vjerojatno ni Bunoza neće biti sljedeće sezone u kadru. Spominjao se i odlazak trenera Pamića koji bi mogao u Dinamo dobije li Kruno Jurčić otkaz.

ljportal