Dinamo već pokazao da može više od Bruggea

Dinamo, Dinamo, Dinamo, fc brugge
Iako su već u Solunu mogli trasirati put prema europskom proljeću, potom i u Zagrebu protiv Club Bruggea, nogometaši Dinama imaju i treću prigodu za veliku pobjedu. Prema onome što smo dosad vidjeli, u tim su utakmicama svaki put bili sve bliži pobjedi, pa bi bilo vrijeme da to napokon i ostvare, piše tportal.hr.

Prije dva tjedna u Zagrebu je Dinamo ostavio bolji dojam od belgijske momčadi, a taj je dojam mogao rezultatski biti opipljiviji, no Sammir je dva puta zapucao izgledne prilike, posebice onu s bijele točke.

'Mi idemo na pobjedu. Bodom, barem ja osobno, ne bih bio zadovoljan. O Bruggeu znamo gotovo sve i imamo velike izglede, jer oni će morati napadati, ipak igraju pred svojim navijačima. U odnosu na prvu utakmicu, moramo popraviti neke stvari, stajati im bliže. Vjerujem da možemo napraviti puno', rekao je Šime Vrsaljko kojeg su nakon Bilićevog pozivanja u reprezentaciju pune novine.

Za Dinamo je najvažnije ne izgubiti, jer nakon ove utakmice ima još jednu prigodu, a to je domaća utakmica s PAOK-om. No o toj soluciji nepotrebno je razmišljati, jer već danas može se puno toga napraviti.

'Naš je cilj dobar rezultat. I ne bih ulazio u kalkulacije i govorio je li to remi ili pobjeda, ali definitivno ne smijemo izgubiti. U svakom slučaju, bit će to potpuno drugačija utakmica nego ona prije dva tjedna', najavio je Milan Badelj. Naravno, želimo da se njegove riječi pretvore u djelo te da Dinamo napokon konkretizira bolju igru. A premda se igra u gostima, Dinamu će možda biti lakše, jer dojam je da 'modri' vani igraju bolje i ležernije.

Prema najavama iz Belgije, trener Halilhodžić bi na travnjak stadiona Jan Breydel mogao poslati ovu jedanaestoricu: Kelava - Vrsaljko, Bišćan, Tonel, Cufre - Badelj, Ademi, Chago, Morales - Sammir - Rukavina.