Dinamo sve tanjih živaca sa Sammirom, nitko ne zna zašto se bahato ponaša

Trener nije razgovarao sa Sammirom jer je igraču terapija u nedjelju završila prije negoli trening momčadi pa se nisu sreli. Tako da trener nema informaciju oko toga što se dogodilo - kažu službeno u Dinamu.

A zna se da je Halilhodžić jedini koji može komentirati nešto o takvim slučajevima kad postoji sumnja u kršenje discipline ili pravila ponašanja. Pa tako, kažu u klubu, ni Sammir o tome ne smije ništa govoriti dok ne porazgovara s trenerom i dok se ne sazna što se zapravo dogodilo, prenosi dalje.com.

Da podsjetimo, Sammir u subotu, u vrijeme kad je momčad odlazila na utakicu u Pulu nije došao pod južnu tribinu na terapiju radi ozljede ahilove tetive. Po jednim informacijama zato što je noć prije do ranojutarnjih sati bio u jednom zagrebačkom klubu te pretjerao s pićem. Po drugima jer je imao želučanih problema.

- Nešto je pojeo dan ranije i bilo mu je vrlo slabo, u subotu je bio samo na čaju i bolje mu je, pa je u nedjelju već bio u klubu na treningu - kazao je Sammirov menadžer Božo Slišković.

No, opet, naše informacije kažu da je bio vani i to u društvu trojice Brazilaca, Carlosa koji je iz Dinama posuđen Zagrebu, Doda koji je zimus otišao u Lokomotivu i Carlosova suigrača Jamesa Densa.

Sammir postaje veliki problem u klubu, mogao bi ozbiljno narušiti odnose. Halilhodžić želi red, momčad vodi čvrstom rukom, a Sammir ponovno iskače iz tračnica profesionalizma. Sad treba vidjeti hoće li treneru biti dozvoljeno da posegne za žešćim sankcijama što bi morao ako želi držati red. Samo, što će na to reći u klubu? Stati iza trenera što bi bilo normalno, ali će pokušati abolirati igrača od kojeg očekuju da prodajom, jednog dana, napuni blagajnu i da od toga i dalje žive.

A u klubu su već razgovarali o svemu, ali manje o Sammirovim nepodopštinama, više su pokušali dokučiti tko je medijima dojavio o Sammirovu izlasku. Kao da je Zagreb New York i ne zna se tko je gdje, a u tri-četiri popularnija kluba igrače Dinama ne može se ne zamijetiti. Bilo bi im bolje da se pozabave ponašanjem svojeg igrača, jedne od najskupljih igrački koje imaju u svlačionici.

Nagađalo se da su odnosi Sammira i djevojke mu Yasmin narušeni i da je zato plavi Brazilac potišten, da se okrenuo noćnom životu. No, i Sammir i trudna mu djevojka koja je u Brazilu dementirali da je došlo do zahlađenja njihova odnosa. Više ga je pogodila informacija da ga Dinamo ne želi prodati, a on bi želio otići i osigurati si život.

Sammir je k tome i ozlijeđen i propustio je cijele pripreme plavih, te zbog te ahilove tetive neće biti spreman za početak prvenstva.