Dinamo remizirao, Vaha se umalo potukao

Na terenima Rixos hotela Dinamo i Steaua odigrali su 1:1. To je ujedno i prvi remi 'modrih' tijekom ovih priprema, a da nije bilo raspoloženog Kelave, Steaua je mogla i pobijediti. Već u devetoj minuti Surdu je izašao sam na Kelavu, no 'modri' vratar je izašao kao pobjednik, prenosi tportal.hr.

U tom trenutku Steaua je bila bolji protivnik i Dinamo je opasno živio. Sve do 28. minute kada su se nakon jednog žešćeg Badeljovog prekršaja Halilhodžić i trener Steaue Lacatus umalo sukobili. Naime, rumunjski stručnjak je poludio nakon Badeljovog prekršaja, a Halilhodžić im je gestikulirao da se smire. Sve se pretvorilo u verbalni obračun licem u lice, no na svu sreću završilo je na tomu.

Taj incident kao da je probudio uspavale igrače Dinama jer je već u 37. minuti Morales iz slobodnog udarca poveo sa 1:0, da bi do kraja prvog dijela 'modri' preko Kramarića imali novu priliku, no rezultat se nije mijenjao.

U nastavku Dinamo je igrao kvalitetnije, no jedini pogodak u tom dijelu postigli su ipak igrači bukureštanske Steaue, i to preko Bilasca u 51. minuti.