Dinamo kod Celtica: Favoriti su, nema usporedbe s 1998

GNK Dinamo, Liga prvaka, Dinamo, Liga prvaka, Dinamo, Aalborg, Liga prvaka, RNK Split, Dinamo, Europska liga, Dinamo, Europska liga, Dinamo, Celtic, Europska liga, Dinamo, Europska liga
Krivo mi je što se percipira da ćemo lako dobiti ovu utakmicu. Celtic je velikan i sigurno je favorit u ovoj utakmici - rekao je Josip Pivarić i dodao:

- Ipak, vjerujem u našu kvalitetu, ove smo sezone na većini gostovanja bili pravi.

Trener Zoran Mamić jučer je proslavio 43. rođendan.

- Igrači mi nisu ništa poklonili, oni svaki dan poklanjaju svojim dobrim radom - kazao je mlađi Mamić i okrenuo se protivniku:

- Tamo je sigurno jedna od najboljih atmosfera koju sam doživio u životu. Znamo sve o Celticu, ni oni kao ni mi nisu uspjeli ući u Ligu prvaka i sad su na popravnom. Prilično su dobro igrali u prvoj utakmici u Mariboru, ali su na kraju propustili prilike i ispali - kaže Mamić.

Dinamo bi eventualna pobjeda jako približila prezimljavanju.

- Očekujem agresivan i brz Celtic. Bi li me zadovoljio bod? Sve zavisi od tijeka utakmice, a sad bih iz ove perspektive sigurno bio zadovoljan bodom. Mislim da je bespredmetno još pričati o proljeću u Europi, a isto tako smatram da su bedaste usporedbe ove generacije s onom koja je izbacila Celtic 1998. godine - rekao je Zoran Mamić i najavio kako neće biti promjena u sastavu.

To znači da bi Dinamo mogao zaigrati s istih 11 kao protiv Astre.

Na put s Dinamom otišao je i Slaven Zambata, legenda kluba. Zambata je zabio gol za Dinamo 1967. godine kad su u Glasgowu u prijateljskoj utakmici pobijedili Celtic 1-0.

24sata.hr