Dinamo i Ante Ćorić postigli dogovor!

GNK Dinamo Zagreb, NK Osijek, kadeti, Ante Ćorić, Dinamo, Ante Ćorić, Dinamo, Ante Ćorić, Dinamo, Ante Ćorić, Dinamo, Ante Ćorić, Dinamo, Ante Ćorić, Dinamo, Ante Ćorić, Nikola Vlašić, talent, talenti, Ante Ćorić, Dinamo, Ante Ćorić, Dinamo, Ante Ćorić, Dinamo, ugovor, Ante Ćorić, Dinamo, Ante Ćorić, Dinamo, Ante Ćorić, nogometaš, transfer, Ante Ćorić, Dinamo, Ante Ćorić, Dinamo
Premda je Ante krajem polusezone iskazivao nezadovoljstvo statusom u Dinamu i najavljivao siguran odlazak, mladić danas rezonira ponešto drugačije i više ne inzistira na transferu.

Vjerojatno se pomirio i s činjenicom da još uvijek na obzoru nema ponude od deset milijuna eura, kako bi u Portu, Evertonu ili Manchester Cityju uvijek bio u nečijoj sjeni te kako Dinamo još uvijek nudi najbolje uvjete za razvoj. Malome genijalcu iz Središća tek je osamnaest i pol godina, i tek treba odigrati najbolje utakmice za Dinamo. Rođen je da bude velika zvijezda i može se strpjeti još koji mjesec...

Najtraženiji hrvatski nogometaš ove zime bit će Marcelo Brozović. Inter je za sada neimenovanome ponuđaču postavio odštetni zahtjev od dvadeset milijuna eura i spokojno čeka odluku Engleza. Oglase li se do kraja siječnja, bit će to vrhunski Interov posao. Pričekaju li Englezi do ljeta, bit će to vjerojatno još unosniji transfer.

U međuvremenu Brozovićev menadžer Miroslav Bičanić potegnuo je do Engleske kako bi ispipao puls tamošnjih klubova. Čini se kako Arsenal pokazuje najveći interes za Turopoljca iz Okuja, dok iza ugla čekaju još tri velika kluba. Razrješenje ovoga misterija neće se dogoditi u sljedećih nekoliko dana. Najvjerojatnije krajem mjeseca.

Inače, talijansko prvenstvo nastavlja se već ove srijede. Vodeći Inter gostuje u Empoliju, a njegov najtraženiji igrač Marcelo Brozović još uvijek ne pokazuje simptome transferne groznice. Njegov je prvi cilj ove sezone Scudetto, dok mu veliki posao sigurno neće pobjeći. Makar i nakon Eura u Francuskoj.

Tračak nade za ostanak u Leicesteru pojavio se Andreju Kramariću. Naime, objavljeno je da prvi strijelac lisica Jamie Vardy ide na lakšu operaciju prepona zbog koje će pauzirati najmanje dva tjedna. Lisice će u tom razdoblju odigrati dvije utakmice protiv Tottenhama, u FA kupu i prvenstvu, te protiv Aston Ville.

Kramarić će u njima vjerojatno dobiti minutažu i pokušati se nametnuti treneru Claudiju Ranieriju. Andreju se, naime, baš i ne ide i Engleske, još manje bi ga zanimala opcija šestomjesečne posudbe...

Vecernji list