Dinamo će imati veliku podršku navijača na San Siru, među njima i mnogi Hercegovci

Atalanta Dinamo, Milano, San Siro

Nogometaše Dinama večeras na San Siru očekuje možda i povijesna utakmica, u kojoj će protiv Atalante pokušati jednom nogom zakoračiti u osminu finala Lige prvaka.

U prvoj utakmici Modri su u Zagrebu pregazili Talijane 4:0. No, večeras se zasigurno može očekivati potpuno drugačija utakmica. Tim više što i za Atalantu još ništa nije izgubljeno. Gol Marija Pašalića za bod protv Manchester Citya, te neriješeni rezultat između Dinama i Šahtara dao im je nadu za prolazak dalje. Talijani će se naravno pokušati i iskupiti za sramotno izdanje na Maksimiru.

No, ipak nešto će se pitati i nogometaše Dinama, koji ove godine igraju fantastično u Europi. S obzirom na blizinu Milana, nekoliko tisuća navijača zagrebačkog kluba biti će velika podrška Dinamu, te se i na tribinama očekuje zanimljiv dvoboj. Znamo kako i jedna i druga momčad odlične tifose, koji će stvoriti odličnu atmosferu na San Siru.

Navjači Dinama već su sinoć počeli pristizati u Milano. Među njima su i brojni Hercegovci, iz Mostara, Ljubuškog, Čitluka, Čapljine, Širokog Brijega, Stoca...

Bad Blue Boysi su kroz Milano prošli u koretu. Njih oko 6 tisuća, te su bakljama napravili lijepu atmosferu. Svoje će odraditi na tribinama.

Ostaje samo za vidjeti kako će Bruno Petković, Dani Olmo i društvo odraditi svoje na terenu.

Hercegovina.info