Derbi bez pobjednika: Brotnjo i Tango podijelili bodove

mnk brotnjo
Prvoplasirana i drugoplasirana momčad lige odigrale su neodlučeno 6:6 i izuzetno kvalitetnom utakmicom zadovoljili i najizbirljivije zaljubljenike u mali nogomet. Atraktivni potezi, uigrane akcije i lijepi golovi obilježili su ogled Brotnja i Tanga, a derbi dvije neporaženo momčadi privukao je u Gradsku sportsku dvoranu u Čitluku i veliki broj gledatelja.

Gosti iz Istočnog Sarajeva prvi su postigli pogodak, no nakon ranog vodstva gostiju Brotnjo je preokrenulo rezultat golovima Galića i Pantića. Anto Galić pobrinuo se za izjednačenje, a Kristijan Pantić donio je Brotnju sredinom prvog poluvremena prvo vodstvo na utakmici. Tango je odgovorio preko Ognjena Erića koji postiže svoj drugi pogodak na utakmici za 2:2, nakon čega je Almir Kerla sigurno realizirao kazneni udarac sa 10 metara i donio Tangu novo vodstvo.

Dakle, gosti su pet minuta prije kraja prvog poluvremena ponovno bili u prednosti, ali na kraju je Brotnjo otišlo na odmor s prednošću. Brotnjo je do odlaska na odmor postiglo dva pogotka i poluvrijeme zaključilo rezultatom 4:3.

Hrkać i Kozarić povećali su prednost domaće momčadi u nastavku na 6:4, no u posljednjih pet minuta utakmice Tango je zahvaljujući Jeliću, koji je postigao jedan, i Kerli, koji je postigao dva gola, osvojio značajan bod u Čitluku, posebice ako se uzme u obzir kako je blizu poraza bila momčad trenera Srđana Lubura.

MNK Brotnjo: A. Dujmović, Galić (1), Hrkać (1), Čilić, Marić, I. Miloš, Prusina, S. Dujmović, Pantić (3), Čolak, J. Miloš, Kozarić (1), Palac. Trener: Mario Prskalo Unana.

KMF Tango: Delihasanović, Čampara, Kerla (3), Ikonić, Erić (2), Šahman, Jokić, Sipović, Jelić (1), Tanasković, Elez, Gengo. Trener: Srđan Lubura.

Više fotografija možete pogledati OVDJE.

Citluk.ba