Denis Ćorić: Nadam se da će momci sutra pokazati htijenje, želju i volju

NK Široki Brijeg, Blago Zadro, memorijal blago zadro, Denis Ćorić, NK Široki Brijeg, NK Široki Brijeg, Denis Ćorić, Denis Ćorić, NK Široki Brijeg

U subotu nas očekuje nogometna poslastica na stadionu Pecara u Širokom Brijegu. Naime, u sklopu šestog kola Premijer lige BiH sastaju se NK Široki Brijeg i FK Željezničar.

Povodom toga na Pecari je održana press konferencija.

''Sutra nas očekuje utakmica s ekipom Željezničara koja je dobro ušla u prvenstvo. Balansirani su i puni samopouzdanja, neće nam biti lako na Pecari. Utakmica protiv Veleža nije bila dobra. Nadam se da će momci sutra pokazati htijenje, želju i volju'', kazao je trener Širokog Brijega Denis Ćorić

''Kad igraju Široki i Željo to su uvijek dobre utakmice. Pozivam publiku i naše navijače nas u što većem broju dođu podržati kako bi došli do tri boda. Željo je dobra ekipa, ali imaju i loše strane i nadam se da će moja ekipa te nedostatke uspjeti iskoristi'', kazao je Ćorić.

''Atmosfera u ekipi je dobra. Ovaj tjedan smo dosta razgovarali i analizirali. Pristup iz utakmice protiv Veleža ne bi se smio ponoviti, moramo biti 300 posto unutra. Pristup, volja, želja, htijenje, u tomu je bio problem'', kazao je nogometaš Širokog Brijega Toni Jović.

Što se tiče zdravstvenog biltena, trener Ćorić u utakmici protiv Željezničara imat će na raspolaganju sve igrače.

Utakmica se igra u subotu, 24. kolovoza, od 20:00 sati.

Iz kluba su pozvali navijače da u što većem broju dođu na Pecaru jer će utakmica imati i humanitarni karakter.

Dio prihoda od prodanih ulaznica bit će doniran Domu za djecu sa smetnjom u psihičkom ili fizičkom razvoju "Marija naša nada".