Dejan Lovren izvan sebe: Je***, što je ovo?!

lovren

nogometaši Liverpoola ostvarili su nevjerojatan pothvat nakon što su u uzvratnom susretu polufinala Lige prvaka na Anfieldu pobijedili Barcelonu s 4:0 i tako nadoknadili tri gola zaostatka iz prve utakmice. Redsi će tako drugu godinu zaredom igrati u finalu Lige prvaka, a protivnik će im biti bolji iz susreta Ajaxa i Tottenhama. Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren nije nastupio za Liverpool, ali se zato nakon utakmice oglasio na Instagramu.

"Je***, što se ovo večeras dogodilo? Kakva pobjeda, još jedan finale, nezaboravni trenuci, samo Anfield može ovo napraviti. Tako sam ponosan na momčad", napisao je Lovren koji je objavio i video slavlja iz svlačionice u kojem je zagrljen sa Shaqirijem.

A i trener Liverpoola Jurgen Klopp je priznao da ne zna kako su njegovi igrači uspjeli napraviti senzaciju. Posebno jer su bili bez Salaha i Firmina. - Veliko srce najbolje opisuje ovaj klub, a večeras je tuklo kao ludo. Ovo je previše. Teško je pobijediti Barcelonu, a pogotovo ovim rezultatom i još ne primiti gol - rekao je Nijemac i dodao: - Rekao sam igračima uoči utakmice 'ne mislim da je moguće napraviti preokret, ali imamo šansu budući da se radi o vama'. Oni su divovi. Ovo je nevjerojatno.

vecernji.ba