Davor Martinović: Uprave i igrači su prolazni, a jedina prava vrijednost je Zrinjski skupa sa svojim navijačima

proslava
Po objavi te vijesti nastupila je nevjerica i navijači su se ponadali da je riječ o nekakvoj neslanoj šali.

Nažalost, nije riječ o šali i kako je priopćio sam Davor ostavku je podnio iz privatnih razloga. U prijevodu Davor je kao moralan, iskren i pošten čovjek dao ostavku jer ne može Zrinjskom dati onoliko vremena koliko je davao u proteklom periodu od kada je došao na mjesto izvršnog dopredsjednika.

Dolaskom Martinovića u klub u Zrinjskom su zapuhali neki novi vjetrovi. Skupa sa drugim dopredsjednikom Dankom Šulentom digao je klub na veću razinu, vratio ga navijačima i na koncu doveo ga na tron osvajanjem titule državnog prvaka. Nikada nije krio da je on prvo veliki navijač Zrinjskog, a tek onda visoki dužnosnik kluba.

Da Davor nije veliki prijatelj i navijač Zrinjskog mogao je ostati u klubu, dolaziti tu i tamo, slikati se na proslavama, slično onako kako su to sada radili mnogi do sada. Mogao je, ali nije upravo zbog svega nabrojanog. Davor ostavkom nije napustio Zrinjski, on je tu i pomoći će klubu koliko mu to dozvole obveze. Davorovom ostavkom Zrinjski je puno izgubio i sada je na drugom izvršnom dopredsjedniku Danki Šulenti ostao veliki teret vođenja kluba prema obrani titule i nastupa u Ligi prvaka.

Kada smo radili zadnji intervju sa Davorom on je istakao: Uprave i igrači su prolazni, a jedina prava vrijednost je Zrinjski skupa sa svojim navijačima.

Nakon svega mi ne možemo nego poželjeti Davoru kada mu to opet dozvole obveze  povratak na mjesto izvršnog dopredsjednika u svoj Zrinjski. Zrinjski treba Davora, a ne sumnjamo da će Davor uvijek biti uz Zrinjski.

HERCEGOVINA.info