Darko Raguž: HFC Zrinjski mi je najbolja opcija

Zrinjski Stari Grad

Darko Raguž jedan je od rijetkih nogometaša koji je ostao vijeran HFC Zrinjski, a u ovoj sezoni za momčad nastupaju i njegova dva brata. Sutra Plemići igraju domaću utakmicu protiv Salinesa koja se igra u dvorani na Bijelom brijegu s početkom u 18. sati.

S obzirom na to da si jedan od rijetkih koji je ostao vjeran Zrinjskom možeš li nam reći što za tebe znači igrati za Plemiće?

"Pa jeste , iako sam imao nekih ponuda ipak sam se odlučio za ostanak u Zrinjskom nakon što me zamolio Zdravko Čagalj da pomognem klubu da se klub ne ugasi. Zbog svih privatnih obaveza to mi je bila najbolja opcija".

Ovaj puta skupa s tobom su i tvoja dva brata. Kako je igrati skupa s braćom u istoj ekipi?

"Pa sigurno da je puno lakše i draže igrati kad su s tobom tvoja braća, to nam najviše usrećuje našeg oca koji je teško bolestan i presretan je kad nas vidi da zajedno igramo za Zrinjski. To je bio dodatni motiv da ostanem u klubu".

Zrinjski je imao na početku ove sezone izuzetno težak raspored ali se niste predavali. Koji su to motivi kada ovako ginete na terenu?

"Pa da, raspored je stvarno pretežak i teško je doći do bodova, ali na svakoj utakmici dajemo sve od sebe i eto za sada smo uspjeli izvući bod u Gračanici što je svakog iznenadilo. Nadam se da ćemo u idućim utakmicama biti skroz kompletni s Vlahom, Livajom i Skuhanom i mislim da nas niko neće lako pobijediti tada".

U nedjelju u Mostar stiže momčad Salinesa. Kakva je tvoj prognoza?

"U nedjelju stiže Salines koja je izuzetno jaka ekipa s dobrim trenerom i pojedincima poput Srđana Ivankovića, sigurno da će biti teško igrati protiv njih al  dat ćemo sve od sebe i uz malo sreće nadam se izvući pozitivan rezultat".

S obzirom na sve okolnosti kakve su ambicije Zrinjskog u ovom prvenstvu?

"Pa ambicije Zrinjskog su ostanak u ligi , s obzirom na igrački kadar i da nam uvijek neko fali nadam se da ćemo u tome i uspjeti".

Možeš li nešto poručiti našim čitateljima za kraj ovog razgovora?

"Poruka čitateljima i navijačima je da nas podrže u svakoj utakmici i da nam budu dodatni motiv da uspijemo doci do bodova, mislim da su nam u ovim trenucima jako potrebni".

HERCEGOVINA.info