Dario Sesar odstupio s mjesta predsjednika HŠK Posušje

NK Posušje, skupština, HNK Tomislav, NK Posušje, hšk posušje, hnk posušje, FK Turbina, hšk posušje, Dario Sesar, hšk posušje, Dario Sesar
... predsjednik Dario Sesar, koji je zajedno s još nekoliko kolega entuzijasta, gospodarstvenika i prijatelja prošle gpdine preuzeo konce HŠK Posušje i u potpunosti ga oživio, danas je podnio ostavku na mjesto predsjednika kluba i člana UO HŠK Posušje.

- Zbog nefunkcioniranja upravnog odbora u punom kapacitetu dajem ostavku na mjesto predsjednika kluba i člana UO HŠK Posušje. Stara boljka posuškog nogometa se nastavlja. Kad se imenuje UO kluba u početku sve krene u redu, ali nakon jednog određenog vremena svi poslovi i obveze upravljanja klubom padnu na teret jedne osobe koja se iscrpi i fizički i psihički i financijski kako bi zatvorila proračun kluba. Da bi klub nastavio ići u pozitivnom smjeru smatram da je potrebna smjena sadašnjeg UO i da se na narednoj redovnoj skupštini kluba, koja bi se trebala održati do Božića ili najdalje u prvom mjesecu, izabere novi UO kluba. Izmirene su sve financijske obveze kluba prema igračima, uposlenicima kluba, dobavljačima... i ja kao predsjednik kluba budućem UO kluba ostavljam plus na računu. Na skupštini kluba podnijet ću financijsko izvješće gdje će još neke stvari biti jasnije. Smatram da je ova ostavka na dobrobit kluba i klub bi trebao biti još jači u budućnosti, stoji u priopćenju objavljenom na Facebook stranici kluba uz poruku kako mu se navijačka skupina Poskoci Posušje zahvaljuju na svemu što je učinio za klub .

HŠK Posušje je hrvatski nogometni klub osnovan 1950. godine. Od 1994. do 2009. godine natjecao se u najvišim ligaškim natjecanjima u BiH (Prvenstvo Herceg-Bosne i Premijer ligi BiH). U povijesti će ostati upamćen kao osvajač posljednja i jedina dva naslova prvaka Herceg-Bosne) Dva puta je osvajao Prvenstvo Herceg-Bosne. Ispadanjem iz Premijer lige BiH klub se u potpunosti reorganizirao i trenutno se natječe u Drugoj ligi FBiH - Jug.

abcportal.info