Dario Krišto: Pobjedom protiv GOŠK-a ostati u utrci za Europu

Dario Krišto, Draženko Bogdan, HŠK Zrinjski, GOŠK Gabela

Novinarima su se obratili Dario Krišto, nogometaš HŠK Zrinjski i Draženko Bogdan, trener u stručnom stožeru HŠK Zrinjski.

Draženko Bogdan

Očekujemo da će sutrašnja utakmica biti teška i zahtjevna. Dolazi nam ekipa GOŠK-a, jedna dobra i kvalitena ekipa koja je u nekoliko navrata pokazala koliko su dobri,  pogotovo na gostujućem terenu. Pobjednit će momčad koja bude imala više koncentracije i koja bude manje griješila, a mi se iskreno nadamo pobjedi. Što se tiče igračkog kadra za sutrašnju utakmicu, svi osim Bibića koji ima problema sa ozljedom konkuriraju za sastav. Melher, Popović, Džidić, Aničić, Stojkić, Krišto, Ivešić, Miličević, Marijanović, Žuržinov i Pehar su igrači koji će sutra istrčati protiv ekipe GOŠK-a, kazao je Bogdan.

Dario Krišto

Protiv GOŠK-a moramo biti 100% koncentrirani, dati svoj maksimum i izvući povoljan rezultat, a povoljan rezultat je za nas samo pobjeda. U ovu utakmicu ulazimo kao favoriti i tako se moramo postaviti od prve minute na terenu. Mlada smo ekipa i fali nam iskustva što se pokazalo u završnicama utakmica gdje smo mogli i uz malo sreće puno bolje proći, kazao je Krišto.