Darijo Srna u Interu ili Real Madridu?!

Darijo Srna legenda Hrvatske reprezentacije, Darijo Srna legenda Hrvatske reprezentacije, Darijo Srna legenda Hrvatske reprezentacije, Šahtar, Darijo Srna legenda Hrvatske reprezentacije, Šahtar, Liga prvaka, Darijo Srna legenda Hrvatske reprezentacije, Šahtar, Vatreni, Poljud, Darijo Srna legenda Hrvatske reprezentacije, Darijo Srna, Šahtar, Klinika za dječje bolesti u Klaićevoj ulici, uređaj za urološku endoskopiju, Darijo Srna, Šahtar iz Donjecka, nogomet, Darijo Srna, Šahtar iz Donjecka, Liga prvaka, Šahtar, Šahtar iz Donjecka, Dinamo Kijev, Darijo Srna, Darijo Srna

Španjolski sportski dnevnik Marça objavio je nama vrlo zanimljivu priču o planovima novog trenera Reala Joséa Mourinha. Nakon napadača i veznjaka, na red portugalčevih želja u novoj sezoni došlo je i mjesto desnog bočnog, prenosi net.hr.

Po pisanju Marçe, Mourinho ima dvojicu kandidata za desni bok – jedan je Interov Brazilac Maicon, koji je u utorak zabio čudesan pogodak na SP-u i srušio Sjevernu Koreju, a drugi je naš Darijo Srna.

Priča o dolasku Maicona vrlo je tanka, jer je teško očekivati da će se pobjednik Lige prvaka odreći još jednog sjajnog igrača, koji trenutno na tržištu vrijedi barem 30 milijuna eura. U slučaju da svi dogovori s Talijanima propadnu, Madriđani će se okrenuti prema Donjecku.

Potvrdio je to za Sportske i Srnin menadžer Damir Štimac.

"Niz je uglednih klubova koji su u igri za Darija. Primjerice, ako Maicon dođe na Santiago Bernabeu, onda od toga neće biti ništa, međutim tada se otvara mjesto u Interu. Jednostavno, treba još malo pričekati." Net.hr/SN/T.H.