FOTO/VIDEO  Danijel Subašić i Monaco u polufinalu

Danijel Subašić , nogomet, golman, Monaco, Danijel Subašić , Danijel Subašić , Monaco, Danijel Subašić , golman, Danijel Subašić , golman, Danijel Subašić , Monaco, Danijel Subašić , Monaco, uefa liga prvaka
MONACO je nakon 13 godina ponovo u polufinalu Lige prvaka! Na svom stadionu su s 3:1 porazili Borussiju Dortmund i s ukupnih 6:3 prošli u borbu za finale.

MONACO - BORUSSIA DORTMUND 3:1 (1-0 Mbappe (3), 2-0 Falcao (17), 2-1 Reus (48), 3-1 Germain (81))

MONACO: ŠUBAŠIĆ - A. Touré, Glik, Jemerson, B. Mendy - Silva (Raggi, 87), Moutinho, Bakayoko, Lemar - Mbappé (Germain, 81), Falcao (Dirar, 67)

BORUSSIA: Bürki - Piszczek, Sokratis, Ginter, Durm (Dembele, 26)- Weigl - Reus, Sahin (Schmelzer, 46), Kagawa, Guerreiro (Pulišić, 72)- Aubameyang

Francuzi su zasluženo prošli u polufinale nadigravši Borussiju i u uzvratu. Bila je to spektakularna utakmica u kojoj se igrao otvoren nogomet, s ukupno 15 udaraca u okvir vrata. Odlučio je početak utakmice u kojem je Monaco iskoristio sve pogreške obrane momčadi iz Dortmunda, a Borussia svoje prilike nije. Monaco će igrati svoje drugo polufinale Lige prvaka u povijesti nakon što je 2004. godine s Dadom Pršom izgubio finale s Portom, a Borussia je zadržala tradiciju da nikad nije prošla u sljedeću fazu nakon što je izgubila prvu utakmicu kod kuće.