Danijel Stojanović: Zrinjski i Mostar su moji klub i grad

Danijel Stojanović
Popularni Stoja već je nosio dres Plemića i ostao je među navijačima upamćen kao čovjek koji je u svakoj utakmici ginuo za dres Zrinjskog, tako da je njegov povratak dočekan sa oduševljenjem neđu navijačima Zrinjskog.

Evo što je u vezi toga za naš portal HERCEGOVINA.info rekao sam Stojanović:

Evo opet si u Zrinjskom, kako se osjećaš nakon što si potpisao za Plemiće?

Jesam ponovo sam u Zrinjskom, i iznimno sam sretan zbog povrstka u Zrinjski,odnosno Mostar, jer i grad i klub su mi ostali u ljepom sjećanju, i to je sigurno jedan od razloga moga povratka.

Poznaješ li koga iz ovog sastava Zrinjskog?

Poznajem nekolicinu nogometaša: Đurića, Aničića, Pehara i još nekoliko momaka.

Tko je najzaslužniji za tvoj povratak u Zrinjski?

Za moj povratak je zaslužna Uprava Zrinjskog koja je odmah pokazala veliku ozbiljnost i želju za mojim povratkom. Ja jednostavno volim surađivati sa iskrenim i poštenim ljudima jer tada ni te materijelne stvari padaju u drugi plan.

Da li si pratio Premijer ligu i što misliš može li Zrinjski do jednog od naslova u narednoj godini?

Zrinjski je i prije mene, a siguro će i poslije mene uvijek ići na titule, kako u prvenstvu tako i u kupu, jer Zrinjski je jedan od naboljih klubova na ovim prostorima.

Tvoj povratak je prilika da se sjetimo vremena kada si sa Zrinjskim osvajao naslove, pa što ti je ostalo u sjećanju iz tih vremena?

Pa sigurno da će mi titula sa Zrinjskim zauvijek ostati u sjećanju jer smo baš dominirali prvenstvom. Pobjeđivali smo i igrali vrhunski nogomet, i dosta puta znam usporediti tu ekipu sa recimo prvenstvom Hrvatske i uvjeren sam da bi se sa tom ekipom Zrinjski se borio za prvaka Hrvatske. Ima dosta utkamica koje pamtim alI pobjeda nad Veležom i moj pogodak tada će mi uvijek ostati urezani u meni.

Navijači su oduševljeni tvojim povratkom, pa evo za kraj što im imaš poručiti?

Navijači su posebna priča i za njihovo fanatično navijanje mogu reći samo riječi hvale. Ja se često čujem sa nekima od njih i drago mi je što su me opet prihvatili, te se osjećam kao mostarac. Ja ne mogu obećati ništa drugo osim da ću svaku utakmicu dati sve od sebe za nove pobjede Zrinjskog.

HERCEGOVINA.info