FOTO  Danijel Stojanović: Tri titule osvojene sa Zrinjskim me čine presretnim

zrinjski.shirak
Prošlo je par dana od te utakmice, i porazgovarali smo sa popularnim Stojom o dojmovima nakon osvajanja titule.

Kao prvo kapetane čestitke na osvojenoj tituli? Kakav je osjećaj biti kapetan kluba koji je osvojio titulu prvaka?

Hvala na čestitkama. Osjećaj je neopisiv, još nisam svjestan kao i nitko od nas igrača kakve smo stvari napravili ove sezone. Ponosan sam na svakog igrača ,bili smo jedna velika obitelj tijekom cijele sezone i velika podrška jedni drugima što nas je i učinilo jednim velikim kolektivom i pobjednicima.

O čemu si razmišljao nakon utakmice kada se slavilo sa Ultrasima?

Razmišljao sam najviše o onim teškim trenutcima kada nam je bilo svima najteže,a mi smo ostali skupa zajedno i nismo padali. Mislim da je to bilo presudno za osvajanje prvenstva.

Ti si posvetio ovu titulu Obitelji Vojnić i malom Stjepanu?

Titulu sam posvetio Stjepanu u kojemu sam ja osobno vidio veliki motiv i želju za uspijehom. Poznato je da su nekoliko puta Stjepan i njegova obitelj prešli stotine kilometara samo da bi gledali Zrinjskog. S obzirom da Stjepan boluje od cerebralne paralize onda znate kolike su to muke, ali to ih nije spreijčavalo da dođu u Mostar, tako da najmanje što sam mogao učintii jeste posvetiti titulu Stjepanu.

U karijeri si osvojio nekoliko titula koja ti je najdraža?

Osvojio sam u 4. godine 3. prvenstva sa Zrinjskim ,ali ova titula mi je nekako najdraža od svih zato što je jedno veliko zajedništvo presudilo u njenom osvajanju. Tu mislim na odnos doslvno svakog uposlenika , navijača, uprave, igrača i samo tako se može do uspjeha.

Iza nas je sezona za pamćenje. Ima li neka utakmica koju ćeš ti pamtiti?

Ne bih izdvojio ni jednu utkamicu, jer je doslvono svaka imala svoju dragocjenu vrijednost.

Ostao je još meč sa Slobodom. Kako će Plemići ući u ovaj zadnji susret?

Ulazimo rasterećeno i naravno željni pobjede. Želja nam je da završimo sezonu sa pobjedom i jedino još Slobodu nismo pobjedili u ligi ove godine.

Već su se u medijima pojavile priče o eventualnim protivnicima u Ligi prvaka. Koga bi ti želio za protivnika?

Iskreno nisam baš upratio protivnike za ligu prvaka, neka malo da proslavimo naslov pa ćemo kasnije razmišljati o ligi prvaka.

Mostar Stoju već odavno smatra svojim najrođenijim. Da li Stoja isto osjeća za Mostar?

Hvala na tome, i vjerujte mi tako se i ja osjećam kao da sam u Mostaru cijeli život. Zavolio sam grad i ljude,i plod toga svega su i tri osvojene titule sa Zrinjskim što me čini presretnim.

Za kraj poruka vjernim navijačima Zrinjskog?

Dođite u što većem broju na utakmicu protiv Slobode. Zaslužili smo i mi i vi da ovo profeštamo i proveselimo se svi skupa. Ovom prilikom čestitam Todoroviću na skorašnjem vjenčanju i po meni ove godine on je najbolji igrač Premijer lige.

HERCEGOVINA.info