Danijel Stojanović: Realno smo u igri za oba trofeja

...pojačanje za klub, a jedan od njih koga navijači očekuju sa nestrpljenjem je svakako Danijel Stojanović.

Stojanović je propustio dobar dio prošle sezone zbog povrede leđa, zatim je tu ozljedu sanirao operativnim putem i sada nestrpljivo čeka utakmice.

"Hvala Bogu sada je sve u redu, pripreme traju već nekoliko dana. Nisam dugo vremena trenirao, ali uglavnom sve ide prema planu i sukladno tome nadam se da će do početka prvenstva sve biti kako treba i da ću taj početak dočekati potpuno spreman."

Kako ocjenjuješ momčad danas, ipak ima nekih malih korekcija?

"Pa da pravo kažem nismo još svi na okupu, nedostaju nam igrači iz Gane. Ne znamo da li će se oni priključiti timu uopće, ali smo ipak mislim jači sa obzirom na moj i povratak Džidića i  Žižovića. Ekipa sasvim solidno izgleda i mislim da ćemo se i u nastavku sezone boriti za sami vrh."

Sa obzirom na sve okolnosti kakve su sada ambicije Zrinjskog u ovoj godini?

"Kao i uvijek Zrinjski ima velike ambicije, a one su prije svega izlazak u Europu. Sasvim realna je borba za prvo mjesto i obranu titule, kao što je i u kup takmičenju sve otvoreno našim ulaskom u polufinale. Mislim da imamo dobre i realne šanse u obadva takmičenja."

Evo ljubitelji nogometa će doći na svoje jer za par dana pod Bijeli brijeg dolazi zagrebački Dinamo?

"Sigurno je posebna čast igrati protiv jednog takvog kluba i sasvim sam siguran da će to biti jedna dobra nogometna predstava koja će privući veću pozornost u Mostaru i Hercegovini.  Mi ćemo se potruditi da odigramo jednu dobru partiju, pa i da pobijedimo velikog protivnika. Uostalom to je i utakmica dva aktualna nogometna prvaka i navijači su sigurno željni takvih susreta".

www.zrinjski.info