FOTO  Danijel Stojanović: Plemić u srcu i duši

HŠK Zrinjski, Danijel Stojanović, HŠK Zrinjski, Danijel Stojanović, HŠK Zrinjski, Hajduk, Danijel Stojanović, Hajduk, Danijel Stojanović, HŠK Zrinjski, HŠK Zrinjski, Danijel Stojanović, HŠK Zrinjski, Danijel Stojanović

. Jedan od onih koji je ostavio zaista veliki trag, ne samo na terenu u dresu Zrinjskog, nego i među navijačima, kao i u samom gradu Mostaru svakako je Danijel Stojanović. Ubrzo po svom dolasku među Plemiće Stoja je postao ljubimac navijača koji je u svakoj utakmici nesebično davao cijelog sebe. Njegov odnos prema svetom dresu sa lentom  bio je isti od prvog dana, pa evo sve do njegovog odlaska iz Zrinjskog.

Sjećam se dana kada je došao u Zrinjski iz Posušja i već tih prvih dana vidjelo se da je riječ o pravom profesionalcu, ali i o vrhunskom čovjeku i prijatelju. Od tada do danas susretao sam se sa Stojom svuda, od Osijeka, njegovih Našica, i naravno na utakmicama našeg i njegovog Zrinjskog. Zavolio je Mostar, Zrinjski i Ultrase, i postao je Plemić u srcu i duši.

Utkao je sebe u 3, a ukoliko Zrinjski osvoji i ovu, bit će najtrofejniji nogometaš HŠK Zrinjski sa osovojene 4 titule prvaka države.

Osobno nikada neću zaboraviti trenutak kada je jednu osvojenu titulu prvaka posvetio našem Stjepanu iz Vinkovaca koji je i na svoj posljednji počinak otišao sa kapetanskom trakom Plemića koju mu je Stoja poklonio.

Moglo bi se sada nadugo i naširoko pričati o Stoji, i jedan tekst kao ovaj premal je da se opiše sve dobro što je uradio za Zrinjski.

Stoja je bio i ostao Plemić u duši i čovjek koji će uvijek biti dobrodošao u Mostar i u svoj Zrinjski. Nažalost nogometni kruh sa sedam kora koji jede odvodi ga sada na neku stranu, i ovim putem želim mu svu moguću sreću u nastavku karijere.

HERCEGOVINA.info