Danas prva prozivka na Pecari

NK Široki Brijeg
Veliki plus za ekipu sa Pecare je taj što nitko iz kluba na koga se računa nije otišao pa će Široki imati za sljedeću sezonu kostur ekipe od prošle sezone. Ovo ima najveći značaj kod nastupanja u Europskoj ligi jer je vrijeme za pripreme vrlo kratko.

Danas u jutro, igrači Širokog Brijega će imati liječničke preglede, a prozivka je zagovorena za 17 sati na stadionu Pecara, nakon čega se ide na kamp na Mostarskom blatu gdje počinju testiranja i treninzi.

Iz Uprave kluba ističu da se pregovara sa nekoliko igrača koja bi trebala pojačati momčad Ive Ištuka pa ubrzo možemo očekivati nova imena na Pecari.

Do danas su iz kluba otišli Dejan Martinović, Veliz i Lisboa, a doveden je Ante Serdarušić. Wagner je produžio ugovor sa Širokim na još dvije godine, kao i mladi Kožul, postignut je dogovor sa Topićem i Bandovićem, priključen je mladi junior Zlomislić, a novost je i ta da se iz Japana vratio Frano Hrkać koji se vraća na mjesto kondicijskog trenera momčadi Širokog.

Prvi dio priprema Širokobriježani će odraditi u Širokom Brijegu, a dio na Kupresu. Prvi nastup u Europskoj ligi Širokog očekuje već 1. srpnja,a protivnika će saznati 21.lipnja kada će se održati ždrijeb. a do sada su dogovorene tri pripremne utakmice.

Do sada su dogovorene tri pripremne utakmice. Široki će 19. lipnja odmjeriti snage sa Zagrebom u Međugorju, 23.lipnja sa  Splitom, te 26. lipnja sa mostarskim Zrinjskim.

ABCportal.info