Dalić: Zadovoljni smo, realno možemo proći dalje

zlatko dalić, zlatko dalić, Vatreni, zlatko dalić, malonogometna liga hercegovine, zlatko dalić, Poljud,  stadion  Poljud, zlatko dalić, Hrvatska, popis, Hrvatska reprezentacija, zlatko dalić, Mario Mandžukić, zlatko dalić, Vatreni, zlatko dalić, Ivan Rakitić, zlatko dalić, Azerbejdžan, zlatko dalić, Hrvatska reprezentacija, Poljud, Split, zlatko dalić, Vatreni, hrvtaska vatreni, zlatko dalić, Hrvatska, zlatko dalić, Hrvatska, duje ćaleta car, zlatko dalić, izbornik, popis igrača, zlatko dalić, Andrej Kramarić, zlatko dalić, Hrvatska, zlatko dalić, Hrvatska, Europsko prvenstvo

Hrvatska nogometna reprezentacija na Europskom prvenstvu 2020. godine igrat će u skupini D zajedno s reprezentacijama Engleske i Češke, te pobjednikom play-offa između Škotske, Izraela, Norveške i Srbije odlučeno je na ždrijebu koji je održan u Bukureštu.

- Zadovoljni smo. Rekli smo da nema lagane grupe, al ne možemo birati. Moja želja je bila da izbjegnemo Portugal iz trećeg pota, i to smo izbjegli. Mislim da realno možemo proći dalje što je naša ambicija i želja, rekao je izbornik hrvatske reprezentacije Zlatko Dalić.

- Nama je prva utakmica s Englezima najvažnija, ne može biti bolje i ljepše otvaranje za nas. Nakon toga slijede kao dvije lakše utakmice u kojima moramo tražiti našu šansu, ali mi znamo što je naš cilj, a to je proći grupu, rekao je izbornik.

Na pitanje koga bi volio izbjeći iz trećeg pota, rekao je da su svi nezgodni.

- Svi su nezgodni, pogotovo Srbija, ali tu su i Škoti koji su domaćini i ako prođu dalje mi ćemo igramo protiv dva domaćina kao gosti. Vidjet ćemo tko će proći. Imat ćemo dovoljno vremena napraviti analizu i skauting tih ekipa. Moramo vjerovati u sebe da možemo ponoviti uspjeh od prije dvije godine na Svjetskom prvenstvu, napraviti dobar posao i na to smo spremni. I naravno, najvažniji je da mi igrači budu zdravi, zaključio je izbornik Dalić.