Dalić prilično promijenio sastav u odnosu na Maksimir

zlatko dalić, Hrvatska nogometna reprezentacija, izbornik hrvatske reprezentacije, zlatko dalić, Hrvatska, zlatko dalić, Josip Šimunić, zlatko dalić, Šuica, Hrvatska, slovačka, zlatko dalić
U prvu postavu se vraćaju Lovren, Brozović i Rebić, što znači da bi "kockasti" danas trebali igrati u trenutno najjačem raspoloživom sastavu

Hrvatska danas u Budimpešti nastavlja kvalifikacije za EURO 2020. Dvije reprezentacije ogled čekaju u dijametralnom raspoloženju - Mađari su ciklus otvorili porazom u Slovačkoj (2:1), dok je Hrvatska istim rezultatom u Zagrebu uspjela svladati Azerbajdžan.

Izabrana vrsta Hrvatske danas će izaći u ipak drugačijem sastavu nego u Maksimiru. U prvu postavu se vraćaju Lovren, Brozović i Rebić, što znači da bi "kockasti" danas trebali igrati u trenutno najjačem raspoloživom sastavu.

Hrvatska će danas na rasprodanoj Groupama Areni u glavnom gradu Mađarske imati potporu oko 1.500 svojih navijača. Ukupan kapacitet stadiona je 22 tisuće ljudi.

- Mađarska mora tražiti pozitivan rezultat. Mi dolazimo kao svjetski doprvaci, to će im biti dodatan motiv. Morat ćemo biti strpljivi i bez nervoze. Naša skupina ima puno zamki, zato nema mjesta nikakvim kalkulacijama. Iz naše skupine čak četiri reprezentacije su na posljednjem europskom prvenstvu u Francuskoj izborile plasman u drugi krug natjecanja. Vidjeli ste prije tri dana protiv Azerbajdžana, nema lako ćemo, dodao je Dalić.

Očekivani sastav Hrvatske;

HRVATSKA: Kalinić, Brekalo, Vida, Lovren, Barišić, Modrić, Brozović, Rakitić, Rebić, Perišić, Kramarić.