Dalić: Mandžukić mi je odmah poslao poruku

zlatko dalić, zlatko dalić, Vatreni, zlatko dalić, malonogometna liga hercegovine, zlatko dalić, Poljud,  stadion  Poljud, zlatko dalić, Hrvatska, popis, Hrvatska reprezentacija, zlatko dalić, Mario Mandžukić, zlatko dalić, Vatreni, zlatko dalić, Ivan Rakitić, zlatko dalić, Azerbejdžan, zlatko dalić, Hrvatska reprezentacija, Poljud, Split, zlatko dalić, Vatreni, hrvtaska vatreni, zlatko dalić, Hrvatska, zlatko dalić, Hrvatska, duje ćaleta car, zlatko dalić, izbornik, popis igrača, zlatko dalić, Andrej Kramarić, zlatko dalić, Hrvatska, zlatko dalić, Hrvatska, Europsko prvenstvo

Hrvatska reprezentacija u Trnavi je svladala Slovačku s uvjerljivih 4:0 u utakmici 5. kola u skupini E kvalifikacija za Euro 2020. Strijelci za Hrvatsku bili su Vlašić, Perišić, Petković i Lovren.

Hrvatski izbornik Zlato Dalić sjajno je postavio utakmicu i taktički nadmudrio Slovake sjajnim presingom od početka do kraja utakmice, a i sam je istaknuo da mu je ovo jedna od boljih utakmica otkako je on izbornik.

"Zaista sjajna utakmica od prve do zadnje minute. Nadmoć, autoritet, agresivnost, odgovornost, ono što je falilo u Budimpešti. Nije bilo šanse da mi ovu utakmicu izgubimo. Puno smo promašili u prvih pola sata, malo se uvukla nervoza, ali dali smo gol na vrijeme. Jedna od najboljih utakmica otkako sam izbornik", rekao je izbornik Dalić.

"Mandžukić nije prijavljen za Ligu prvaka... Je li se javio večeras?" pitao je novinar Dalića misleći na mogućnost da se napadač Juventusa vrati u reprezentaciju.

"Svi zovu i čestitaju. Mandžukić je isto odmah poslao poruku", dodao je Dalić.