Cristiano Ronaldo najavio skorašnji odlazak

Cristiano Ronaldo, Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo dao je naslutiti da je njegovo umirovljenje bliže nego što mnogi misle s obzirom na to da i u 35. godini života igra na nevjerojatno visokoj razini. To je otkrio u razgovoru za SportBible.

"I dalje jako volim nogomet. I dalje volim zabavljati nogometne fanove i ljude koji vole Cristiana. Sve je stvar mentaliteta. U posljednjih pet godina počeo sam razmišljati i zamišljati se izvan nogometa. Tko zna što me očekuje za godinu ili dvije", rekao je zagonetno ponajbolji nogometaš svih vremena.

Osim nogometnih uspjeha u dresovima Sportinga, Manchester Uniteda, Real Madrida i sada Juventusa, Ronaldo ostvaruje uspjeh čega god da se primi. Možda i najveći uspjeh izvan travnjaka ostvario je 2016. godine, kada je postao tek treći sportaš kojem je sportska kompanija Nike ponudila doživotni ugovor.

"Ne želim nikoga imitirati. Uvijek morate ostati dosljedni sebi, ali uvijek možete kopirati manje detalje vrhunskih sportaša, ne samo u nogometu već i u ostalim sportovima. Imamo sličnu radnu etiku Michael Jordan, LeBron James i ja", zaključio je Ronaldo.

Ugovor Cristiana Ronalda u Juventusu vrijedi do 2022. godine, što bi vjerojatno mogao biti kraj njegove profesionalne nogometne karijere.