Cristiano Ronaldo moli javnost za pomoć: 'Tražim ženu koja mi je davala jesti kada nisam imao novca'

Cristiano Ronaldo, Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo gostovao je prije samo neki dan u britanskoj telezivijskoj emisiji Good Morning Britain, u kojoj se emotivno slomio nakon što mu je Piers Morgan pokazao video njegova oca.

"Nikad nisam vidio ovu snimku. Oprostite, nisam očekivao da ću plakati."

Što je za vas tuga, upitao ga je Morgan.

"To što sam broj 1, a on to nikad nije vidio. Nije me vidio kako primam nagrade. Moja obitelj je vidjela, moja majka, moja braća, čak i moj najstariji sin. Ali moj otac, on to nije doživio."

Ronaldov otac umro je od zatajenja jetre, bio je teški alkoholičar i nije doživio vrhunac karijere svoga sina.

"Mislio sam da će intervju biti zabavan, nisam očekivao da ću plakati. Nikad nisam vidio ove snimke, ne znam otkud vam… Moram ih imati i pokazati obitelji. Ne znam najbolje svog oca. On je bio pijanica. Nikad s njim nisam normalno razgovarao. Bilo je teško."

U tom istom intervjuu Ronaldo je govorio o svom teškom i siromašnom djetinjstvu te je pozvao ljude da mu pomognu pronaći žene koje su omogućile da ne bude gladan u trenucima kada nije imao novca da si priušti hranu.

"Imao sam 12 godina i nisam imao novca. Živio sam s drugim igračima svojih godina iz drugih dijelova Portugala. Bilo mi je jako teško bez obitelji. Sjećam se da je tamo bio McDonalds u kojem smo dobivali ostatke hamburgera koji nisu prodani. U njemu je radila jedna žena, zvala se Edna, i još dvije djevojke. Nadam se da će mi ljudi pomoći da ih pronađem. Želim ih pozvati u Lisabon ili Torino na večeru i vratiti im za sve što su napravile za mene. Nikada ih neću zaboraviti", rekao je Ronaldo.