Ćiro: 'Sine, dobio sam posao života!'

Miroslav Ćiro Blažević, SP Brazil, BIH-Nigerija, zadar, Miroslav Ćiro Blažević, nogomet, Miroslav Ćiro Blažević, Mehmed Baždarević , Miroslav Ćiro Blažević legenda, Mehmed Baždarević , Miroslav Ćiro Blažević, Igor Štimac, Miroslav Ćiro Blažević legenda, Davor Šuker, Ante Čačić, Miroslav Ćiro Blažević, Hrvatska, Miroslav Ćiro Blažević, Vatreni
Ćiro bi takvom kombinacijom bio oduševljen, a otkrio je u svom stilu i koji će biti njegov novi 'životni angažman'.

"Ma, sine, presretan sam što se to sve tako odvilo. Štimac je najbolji izbor za Zadar u ovom trenutku i ja mislim da će se klub izvuć' nakon svega lošeg što mu se dogodilo. Drago mi je zbog tih momaka jer oni zaslužuju ostanak u prvoj ligi. Moram priznat' da mi je na jedan način i laknulo što će to Igor preuzeti. On je trenutno idealan čovjek za taj zadatak", izjavio je Blažević za Sportski.net, a potom u svom stilu prokomentirao pitanje svog novog angažmana.

Spominjao se odlazak u Kinu...

"Ma je, sine, ali sad se preokupiram drugim stvarima. Supruga mi je završila u bolnici pa se oko nje najviše brinem. Operirala je kičmu u Novoj bolnici i sad slijedi oporavak. Moram sad nju istrenirat kao pravi trener, dobio sam posao života u ovim godinama, hi-hi-hi-hi", prasnuo je Ćiro u smijeh.

Sportski.net