Ćiro prognozira: ‘Danas će se dogodit’ nogometna senzacija godine!’

Miroslav Blažević Ćiro
Ćiro tvrdi: ‘Hrvatska sigurno prolazi na SP, a Francuzi ne. Pa ne mogu pet puta zaredom prevarit'!'.

"Ja večeras samo molim naše navijače za apsolutnu podršku, jer to će bit' vrlo neophodno, da naši igrači dobiju impuls iz gledališta. Ali bez obzira na sve, uvjeren sam da će Hrvatska danas proći dalje i to u velikom stilu. Siguran sam da je bolja, ali i da je odlučna, što je jako bitno. Mislim da nam odgovara i klizav teren, lopta će ići brzo, mi ćemo imat' puno više udaraca na gol nego oni i imamo puno razloga za optimizam", najavio je Ćiro okršaj Hrvatske i Islanda na Maksimiru.

Znači, jedna napokon mora ući?
Ma kad uđe jedna, ući će još dvije. Samo da uđe jedna i to na vrijeme, da se ne kilavimo puno. Ali mislim da ćemo mi krenut' k'o lavovi i za očekivati je da ćemo zabit' gol u prvih 15 minuta.

Kako komentirate ove priče o malom broju navijača na Maksimiru?
Ma ne treba, sine, sumnjat' da koliko god dođe publike, to će bit oni pravi, koji dolaze i po kiši i po suncu i po snijegu. Da! Ti će doći i ti će odvest' naše vitezove u Brazil.

Vaša prognoza?
Mislim da će to biti komforan rezultat, a to je i 2:0.

Francuska večeras također proživljava svoju dramu. Je li moguće da se nogometna nacija od 70 milijuna ljudi ne plasira na SP?
Je, sine. Danas će se dogodit' nogometna senzacija godine. Bit će teško Ukrajincima, ali mislim da će izdržat'. Ja navijam za njih jer oni su jadni već toliko puta bili nadomak Svjetskog prvenstva i uvijek popuše. Sad su stekli prednost od 2:0, imaju jednu respektabilnu ekipu i mislim da će znat sačuvat' tu prednost. A ovo da će se Francuska proć' na silu zbog Platinija, to je sviranje ku*cu. Pa ne mogu pet puta zaredom prevarit'. Obit će im se o glavu

Sportski.net