Ćiro: Ovo što radi Mamić nije uspjelo ni najvećim afričkim diktatorima!

Miroslav Blažević Ćiro
Miroslav Blažević Ćiro
Apsolutni gospodar hrvatskog nogometa je Zdravko Mamić. On dijeli sve karte ti ćeš biti izbornik, a ti predsjednik saveza. Što on kaže tako je u hrvatskom nogometu. Ti danas sudiš ovome, a ti onome, sve to on kontrolira. Kako je to moguće? Meni samo preostaje da ustanem i naklonim se. Mamiću kapa ti do poda. To nikad ni najvećim diktatorima u afričkim zemljama nije uspjelo - započeo je Ćiro pa nastavio

.- Govorim protiv Mamića, možda i malo subjektivno, jer je i mene istjerao i to zato što sam bio prvi. Da nisam bio prvi možda bi me ostavio. On je imao jednu demonsku ideju i proveo ju je. On je u to vrijeme želio postati apsolutni gazda ne samo Dinama, već i cijelog hrvatskog nogometa. Meni je to bilo smiješno i neostvarivo.

Prvi korak ka tome je bio maknuti Ćiru koji se ideološki s njim nije slagao. Ja sam sportaš, a ne trgovac, i mene zanima rezultat. Danas je došao, na čemu mu treba čestitati, u poziciju da je apsolutni vladar hrvatskog nogometa. Nisam ja njega podcijenio, nego sam precijenio hrvatsku Vladu jer je ona najodgovornija za sve što se zbiva u državi. Mamić ima jednu instinktivnu inteligenciju te je iskoristio sve društvene anomalije i postao apsolutni gospodar. I to je najveći razlog ove tragedije u kojoj se hrvatski nogomet trenutačno nalazi - zaključio je Mamićev kum i aktualni trener Zagreba.

Dalmacijanews