Ćiro komentirao ostavku Prosinečkog: ‘Ovo je bio gospodski potez’

Miroslav Ćiro Blažević, Livno, Ćiro, robert prosinečki, Miroslav Ćiro Blažević, Zagreb, nesreća, nogomet, Europsko prvenstvo, Ćiro

Izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine Robert Prosinečki podnio je ostavku nakon teškog 2:4 poraza u Armeniji u susretu 6. kola J skupine kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2020. godine.

To je komentirao Miroslav Ćiro Blažević za portal SportSport.ba.

“Sine moj, prvi put od tebe čujem za ostavku i jako mi je žao… Bio sam siguran da ćemo uspjeti s Robijem”, rekao je Ćiro i dodao: “On je inače gospodin, vjeruj meni, ovo je bio gospodski potez. Nadam se da Begić i društvo neće prihvatiti ostavku jer nije smak svijeta”.

Zatim je na Klix.ba dao opširniji komentar:

“Prosinečki je jedan gospodin. Jedan veliki sportaš. Vjerojatno je bio u jednom teškom stanju nakon poraza u Armeniji. Malotko je očekivao da će doživjeti ovakav potop, a Robert sigurno najmanje. Međutim, ja se nadam da će se i on i reprezentacija BiH izvući iz ove krize jer život ide dalje”, rekao je Ćiro.

“Prosinečki je trener kakvog ćeš teško naći i teško ga je zamijeniti. Ne znam što se to dogodilo u Armeniji, ali je ovakav rasplet situacije za mene veliko iznenađenje”, zaključio je Miroslav Blažević.