Ćiro: Ja ću biti novi izbornik Hrvatske i isprašit ću Srbiju!

Za takve utakmice reprezentacija mora imati najboljeg mogućeg trenera. Budući da ću to biti ja, poručite Mihajloviću da ću ga oderati i u Zagrebu i u Beogradu. Neka slobodno spremi svoje haubice i mitraljeze, neće mu pomoći - rekao je Ćiro za Alo.

Iako još nije službeno potvrđeno, novi izbornik Srbije bit će Siniša Mihajlović, a Srbi misle da ga se Hrvati plaše jer će vratiti nacionalni naboj u reprezentaciju.

- Ma tko ga se plaši?! Nanu li mu naninu. Svejedno će postojati veliki naboj, to se još dugo neće promijeniti. Vikat će mu možda: "Miho, četniče" ili "Jebo ti Draža majku", ali sve to trener mora istrpjeti. Pa sjećate se kad su meni vikali: "Ćiro, pederu"?! Pa što.

Podsjetili su ga srpski novinari na 1999. godinu kada nije uspio pobijediti Srbiju u kvalifikacijama za Euro, a upravo je Mihajlović odigrao ključnu ulogu u zagrebačkom remiju (2:2).

- Joj, nemojte mi to spominjat'... Kažu meni tada: „Dolazi ti Mihajlović iz Borova Sela, koji može dati gol iz Rima". Kažem ja: „Ma kakav Mihajlović, on je trebao još kao klinac doći kod mene u Dinamo, ali osim udarca nije imao ništa". A kad ono, Mihajlović nas ubio, i to stvarno iz Rima...