Cico je spreman za povratak: Želim se vratiti u svoj Dinamo!

Vidite ovaj zid, pitao je Cico uperivši prstom prema kutu Karake, restorana u kojem je Dinamova generacija 1982. bila "kuhana i pečena" te nastavio:

- Tu je bila fotografija moje kćeri Lane.Sad su je premjestili, evo je ovdje.

Odmah do nje fotografija četiriju mladića duge kose u košuljama koje su već odavno izašle iz mode. Kranjčar, Zajec, Ivković i Cvetković.

- Ha, kak' smo nekad bili šlank - šalio se Cico sa Zajecom aludirajući na kilograme. Imaju ih puno više nego na fotografiji. Najmanje dvadesetak...

U Karaku su došli Mlinarić, Deverić, Hadžić, Bogdanović, Panadić, Strupar, Butina, Ivković, Bračun... Naravno, glavna tema bila je Dinamo.

- Želim se vratiti. Ovo je ipak moj dom, moj grad... Zašto bih to krio? Dinamo je bio i ostao moja velika ljubav, jedina - počeo je Cico.

Mamić bi ga doveo odmah.

- Gledajte, naravno da mi godi. Došao bih, ali - zastao je na trenutak Cico:

- Za Vahinu plaću!

Vahid Halilhodžić u Dinamu je imao 900.000 eura na godinu. No kao i s mnogim prethodnicima Mamić se s njim obračunao vrlo grubo. Niza stube je "bacio" mnoge, pa i legende poput Velimira Zajeca.

- Ne bojim se takvog scenarija. Sazrelo je vrijeme. Ovo je idealan trenutak. Dinamo ima momčad, za Ligu prvaka sigurno. Ako bude nositelj, mislim da Liga prvaka ne bi smjela iscuriti. Treba samo igrati napadački. A sve moje momčadi igraju tako. Dinamo mora igrati s tri špice! - rekao je Cico.

Nije se predugo zadržao. Pogledao je još jednom fotografije iz ‘82., sebe i kćeri Lane, Dinamove pehare...

- Cico, vrati nam se u Dinamo - dobacivali su mu mnogi dok je odlazio.

- Dečki, znate vi onu - upitao ih je Cico: "Za nikaj na svetu, ja menjal te ne bih, moj Zagreb, tak imam te rad..."
Cico već razmišlja o pojačanjima za "modre"

U slučaju da preuzme Dinamo, Cico već ima nekoliko igračkih želja.

- Balić iz Intera je igrač za Dinamo. Igra kod mene u repki, sjajan je - kaže Cico.
I Kerum zvao Cicu

Osim Dinama, Cicu Kranjčara za trenera želi splitski Hajduk. Prvi korak učinio je gradonačelnik Splita Željko Kerum, koji je nazvao Zlatka Kranjčara...

IZVOR: 24sata.hr