Cibalio sretan ti rođendan

HNK Cibalia
U ovih 99 godina koliko postoji ponos Slavonije, ali i cijele Hrvatske prošao je kroz rešeto i sito. U ovih 99 godina slavile se se pobjede, i tugovalo se zbog poraza nebosko plavih. Ispadala je Cibalia iz društva najboljih, ali se uz pomoć svojih vjernih navijača  vraćala tamo gdje joj je mjesto.

Nikada se Cibalia nije svrstala ni na jednu stranu i ostala je uvijek svoja i svojih navijača, na ponos nepokorenom gradu Vinkovcima. Zbog svoje neovisnosti Cibalia je godinama bila meta ljudi u crnom koji su imali direktivu da unište klub svijetle i duge tradicije.

Trpjela je Cibalia skupa sa svojim navijačima poniženja i krađe, ali ponos Slavonije je iz svega izlazio jači i dizao se poput feniksa.

I danas na svoj rođendan Cibalia se nalazi nad ponorom zvanim druga liga. Nebesko plavi su na dnu prvenstvene ljestvice, ali Cibalia je najjača kada je svi otpišu. Inati se Cibalio, sada je vrijeme upravo kada slaviš svoj rođendan da proradi slavonski inat koji će ponosni klub ostaviti u društvu najboljih.

Za kraj braći iz Vinkovaca i Cibaliji iz Mostara i Hercegovine želimo sretan 99. rođendan i da onaj ljubilarni 100 dočeka u društvu najboljih.

HERCEGOVINA.info