Cibaliji iz Mostara s ljubavlju

Prvi od razloga je svakako prijateljstvo sa obitelji Vojnić iz Vinkovaca koji su veliki fanovi Cibalie. Navijači Cibalie zovu se upravo kao i navijači Zrinjskog Ultrasi, a ti isti navijači na svakoj od svojih utakmica ponosno ističu zastave Herceg-Bosne kao potporu Hrvatima u BiH. Cibalia je klub za koji se navija srcem i sa fanatizmom sličnom onom u Mostaru, ali i klub koji je godinama meta sudačkih krađa. Ne mali puta "mala" Cibalia je oštećna u duelima sa „velikim" klubovima upravo zahvaljujući sucima.

Tako je to godinama na žalost vjernih Ultrasa, ali i svih ostalih zaljubljenika u Cibaliu. Ove godine  će te pogreške stajati ponos Vinkovaca ispadanja iz društva najboljih, i ukoliko se nešto ne promijeni prelijepi stadion kraj Bosuta će naredne sezone biti drugoligaški.

Ja znam da će i u toj drugoj ligi uz svoju Cibaliu biti obitelj Vojnić, Ultrasi, ali i svi mi iz Mostara koji smo stekli prijateljstva sa ljudima iz Vinkovaca. Cibalia možda jeste poklekla, ali nije pala i vratit će se ona brzo gdje joj je i mjesto u društvo najboljih. Ovaj puta ću još Cibaliji i Ultrasima poželjeti puno sreće u slavonskom derbiju u Osjeku.

Dragi prijatelji iz Vinkovaca ne klonite duhom, budite uz svoju Cibaliju na putu povratka među najbolje. Znam na kakve ste sve barijere i lopovluke nailazili i u potpunosti Vas shvatam. Držite se mi smo uz svakako. Iz Mostara Cibaliji s ljubavlju.

HERCEGOVINA.info